Voltam már itt többször emiatt.10napja ragacsos folyásom van, aminek a közepe fehér szokott lenni. Ma már nem fehér a közepe, hanem barna. Kérdés ugyanaz:Terhesség vagy menstruáció?
első vagyok.
volt szexuális kapcsolatod amiben közösültetek és nem védekeztetek? védekeztetek és kiszakadt a gumi? ha gyógyszert szedsz, kihagytál egy szemet vagy volt hasmenésed hányásod? megszakítással védekeztetek? ujjával juttathatott fel spermát a hüvelyedbe?
ha nem, akkor nem vagy terhes.
jó lenne, ha leírnád a részleteket hogy védekezel-e stb.
amúgy hogy hogy 7. hetet kezdenéd? ezt nem értem... azt mondod nem késik. akkor elvileg kicsivel több mint 3 hete megjött nem? azt mondod hogy 24. napon vagy.
amúgy meg ha jól értelmezem és megvolt kb 3 hete, akkor még alapból nincsenek terhességi tünetek... legalábbis ilyen korán nem hiszem hogy lenne...
Igen,megvolt 3hete.Rendes szine volt,de nem volt erös.
Nem volt igazi szex,csak petting,de állítólag elég annyi is.
Most kicsit mintha vastagabb lenne a derekam.
hát ha pettingkor a barátod az előváladékát/spermáját nem kente véletlen az ujjára mjad ujjazott emg téged, akkor semmi gond nem lehet :)
és ez nem terhességi jel, főleg nem pár hét után. tuti.
várd ki amíg megjön, ha késik pár napot veszel tesztet és kiderül.
ja értem már, szóval attól félsz hogy terhes vagy de megjött de mégis attól félsz. értem.
akkor elvileg már most is kimutatná a teszt. drukkolok.
Megint én vagyok!
Szerintem nem lehet gond, gondolom nem nyomtad fel magadnak a bugyidnak pont a spermác részét:P magától meg nem fog felúszkálni neked 10 centit...
rengeteg nő próbálkozik védekezés nélkül, telejs erőbedobással, és mégsem sikerül nekik a baba. na NEHOGYMÁR te meg teherbe ess a bugyidtól :D ilyen nincs...
szerintem a törölközős sztori is baromság. már cska azért is mert a sperma nem sokáig életképes, nemhogy a levegőn :D
tesztelj amikor gondolod és nyugodj meg:) jóéjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!