Mikor adjátok oda a dokinak a pénzt? Mikor "illik"?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 13:30
1/10 anonim válasza:
szia! a varratszedésnél adtam oda. de egyik ismerősöm a szülés utáni 6 hetes kontrollon.
2/10 anonim válasza:
Én is mindig a varratszedésnél adtam oda.
3/10 A kérdező kommentje:
És mikor is van a varratszedés?
2009. szept. 29. 13:44
4/10 anonim válasza:
Szia Én császáros voltam, így nekem a varratszedés azt hiszem kb 2 hétre volt szülés után. Vagy 1 hét, nem emlékszem pontosan. De én -vagyis a párom- vajúdés alatt adtuk a dokinak a pénzt, mert eléggé elhúzódott és hogy csináljon már valamit... csak azért írom, hogy ilyen is van, én nem várnék a varratszedésig, mert nem akkor van szükség a "hatékony és gyors segítségre". remélem érted, mit szeretnék mondani.
5/10 anonim válasza:
Szerintem se előre fizess! Varratszedés után már látszik minden rendben van-e. Én is akkor fizetek, ha fizetek.
6/10 anonim válasza:
Szia! Én szerdán szültem, péntek este volt varratszedés, akkor adtam oda a pénzt. Szombat reggel engedtek haza.
7/10 anonim válasza:
Nekem is 2 császárom volt a 3 szülésem közül.És a varratszedéskor adtam akkor is oda a pénzt.
Császárnál nálunk a 4 napon szedik ki a kapcsolat,az 5-ik napon a varratokat(ekkor adtam át a borítékot).Sima szülésnél a 4-ik napon szednek varratokat.Én előre nem fizetnék egy orvosnak sem.
Akkor adtam neki amikor megfogadtam,és meg is beszéltem vele,hogy majd akkor fizetek legközelebb,amikor az egészséges gyerekemmel én is egészségesen távozhatok a kórházból.Garancia pedig semmire nincsen sajnos.
Én így tartom fairnek.
8/10 anonim válasza:
előre nem, én amikor elbocsátott a kórházból akkor fizettem, nagyon ciki a szitu, mi egy vörösboros csomagot csináluk, abba tettük a borítékot és a pénzt. más nem variál ennyit, de ez a zsebbe boríték tényleg gáz, néha sajnálom is ezért őket...
9/10 anonim válasza:
Szia!Császárral szültem, és 1 hétre rá szedték ki a varratot,persze addig kórházban voltunk,és akkor adtam oda.Aki simán szült és nem volt gond a 3-dik napon szedték ki a varratot.Akikkel beszéltem az mind varrat szedésnél adta oda.(Hamarabb ne,mert aztán lehet nem fog törődni veled.)
10/10 anonim válasza:
Én természetesen szültem 8 napja(09.21.-én)és pénteken mielött kiengedtek volna(mikor megnézték a gátsebet)akkor adtam oda!!8napos manó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!