Mikor és hol adtátok/adjátok át a borítékot a fogadott dokinak?
Figyelt kérdés
Szülésznőt nem fogadtam, így kellemetlen lenne a szülőszobában előtte átadni, később meg ott van a többi kismama a szobában (plusz látogatók). Mikor lehet ezt diszkréten megoldani?2009. máj. 12. 15:15
1/10 anonim válasza:
nekem volt egy szem varratom, és amikor jöttünk haza aznap még ránézett és akkor adtam neki oda.
2/10 anonim válasza:
Én is varratszedésnél adtam oda neki.
3/10 anonim válasza:
Szia!
Igaz én még nem szültem (26 hetes vagyok) de úgy hallottam a varratszedésnél egyedül van a doki.
4/10 anonim válasza:
én is akkor adtam neki oda,mikor megnézte a varratomat. de szerintem a kismamik előtt sem gáz,hiszen tuti majdnem mindegyik adott a dokijának.
5/10 anonim válasza:
Én a szülés előtt fogom odaadni, amikor megérkezünk a kórházba.
6/10 anonim válasza:
én a varratszedéskor adtam át a dokimnak. csak ketten voltunk.novemberben ismét szülök, ismét annál a dokinál és akkor is varratszedés után fogom odaadni! szülés előtt semmiképpen nem adnám oda!!
7/10 anonim válasza:
Mindenképpen a szülés után, a varratszedéskor, ha nem lesz varratod esetleg, akkor mielőtt hazamész a kórházból!
8/10 anonim válasza:
A férjem a szülés után a szülőszobán adta oda,mivel előre megbeszélt tarifája volt a dokimnak és a szülésznőmnek is,ráadásul mindig együtt dolgoznak,ezért nem is titok egymás előtt a dolog.A szülőszobán pedig csak mi voltunk négyen,a doki,a szülésznő,a férjem és én.Azért is adta oda,mert nem volt gátmetszésem,és 2 és fél nap múlva haza is engedtek.A szülésznőm másnap elutazott.
9/10 anonim válasza:
Előtte semmiképp, csak elvégzett munkáért fizess. Ha nem vagy elégedett nem is kell mind odaadni. Mi szülés után adtuk oda, mert egyedül volt, de varratszedéskor is lett volna alkalmam.
10/10 anonim válasza:
Én varratszedéskor adtam oda. Ott volt az asszisztens is, de rajtam kívül egyikük sem volt zavarban... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!