Egyből, varrat szedéskor, vagy haza menetel elött?
És olyankor mit "szokás" mondani neki?
2009. szept. 11. 09:13
1/7 anonim válasza:
Varratszedés után,vagy amikor utoljára találkozol vele,akár hazamenetel elött.Mindig diszkréten, boritékba téve, lehetőleg akkor add át amikor kettesben vagytok,és csak annyit mondj: köszönöm szépen!
Ennyi!
2009. szept. 11. 09:19
2/7 anonim válasza:
Mi kérdeztük tőle, hogy mikor adjuk oda (éjjel szültem), mondta, hogy két nap múlva úgyis bent van műszakban, majd akkor. De olyan roham volt, hogy akkor nem sikerült, csak utána nap tudtuk úgy elkapni, hogy nem volt senki körülöttünk. Felszivódós varratom volt (császár).
2009. szept. 11. 09:43
3/7 anonim válasza:
Én a varratszedéskor adtam oda, és csak annyit mondtam, hogy köszönjük a segítséget.
2009. szept. 11. 09:50
4/7 anonim válasza:
Kórházból elengedés előtt van egy vizsgálat, ha kell, akkor varratszedés, kitölti a szükséges igazolásokat, papírokat, esetleg receptet ír. Ilyenkor vagy nincs bent asszisztens, vagy ki szokott menni pár perce az asszisztens :-))
Akkor szokás odaadni.
2009. szept. 11. 10:02
5/7 anonim válasza:
Nekünk direkt mondta a doki, hogy akkor adjuk oda, hogyha minden rendben ment és jól vagyunk, és már hazamentünk a babával együtt. Úgyhogy a férjem vitte el neki aznap, mikor hazamentünk.
2009. szept. 11. 21:52
6/7 anonim válasza:
Én varratszedéskor adtam oda.
Már a kórházban is egyfolytában hajkurászta a párom a dokit, de sose jött össze...Amikor kicserélte a kötést a hazajövetel napján, akkor meg benn volt két asszisztens is.
Mindenképpen akkor add oda, amikor egyedül van (se más beteg, se nővér, stb.).
Udvariasan egy "nagyon szépen köszönöm" elég szerintem.
2009. szept. 12. 11:25
7/7 anonim válasza:
Amikor lehetőséged nyílik rá, ha minden rendben volt és mindennel meg vagy elégedve az orvosod részéről. Az, hogy van e ott valaki szerintem nem számít, én már tavaly adtam úgy oda neki, hogy egy borítékban becsúsztattam a zsebébe (nem lett volna már rá lehetőség később), ott voltak a szobában a többi páciensek, egyátalán nem jött zavarba, ő sem én sem. Elvégre ők várják el, mért lennék én zavarba?! Ő meg nincs, különben nem kérné!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!