Hello segítsetek hogy mikor adjátok oda a pénzt a dokinak?Amikor hazamentek vagy 6 hét múlva a kontrollon.
2008. nov. 18. 12:43
1/8 anonim válasza:
Én varratszedéskor adtam oda.
2008. nov. 18. 12:45
2/8 anonim válasza:
Szia! Odaadhatod neki a 6 hetes kontrollon is,de azért szoktuk varratszedéskor,mert akkor csak a doki van ott.
2008. nov. 18. 12:55
3/8 anonim válasza:
Én a kórházban adtam oda, mielőtt ideadta a zárójelentést. Ajándékot is adtam, mert a várandóságom alatt is nagyon figyelmes volt.
2008. nov. 18. 12:59
4/8 anonim válasza:
Varratszedéskor,csak a dokim volt bent,így nem volt kellemetlen.
2008. nov. 18. 13:24
5/8 anonim válasza:
Nekem felszívódó varrataim voltak, így a varratszedéskor nem tudtam odaadni, mivel ilyenben szerencsére nem volt részem:) Miután hazajöttünk a kórházból a férjem a következő magánrendelésre vitte el a doktor úrnak a pénzt, én pedig akkor köszöntem meg neki minden segítséget, amikor odaadta a zárójelentést a klinikán.
2008. nov. 18. 14:05
6/8 anonim válasza:
Én a kórházban adtam oda neki, mikor utoljára jött megnézni, de varratszedéskor is szokják. Nekem felszívódó varratom volt. A hat hetes kontrollkor már későn van szerintem, akkor már azt hiheti, hogy nem akarod odaadni.
Én megbeszéltem a szobatársammal, ha bejön a doki hozzám, akkor ő menjen ki. Így is volt.
2008. nov. 18. 15:57
7/8 anonim válasza:
A férjem adta oda mielőtt levittek a szülőszobáról,a 2 órás megfigyelés után.Akkor bejött a szülésznőm is-ő is fogadott volt-és a dokim is.Mivel nem volt gátmetszésem,és 2 nap múlva hazamentünk,nem voltam biztos benne,h a szülésznőmmel talizunk.A doki még megnézett,de így egyszerűbb volt.
2008. nov. 18. 22:07
8/8 anonim válasza:
Én igenis a hathetes kontrollon adtam oda a borítékot, a magánrendelésén. A kórházban kínosnak találtam odaadni, meg megszervezni, hogy egyedül legyek vele, és akkor pont legyen nálam a boríték stb. A magánrendelésén 6 hét múlva kulturált körülmények között nyugodtan megköszöntem mindent, odaadtam neki is és a szülésznőnek is a borítékot (a szülésznő a magánrendelésén az aszisztense). Az anesztes doktornőnek is küldettem egy borítékot, mert programozott császár volt és direkt őt kértük.
Azért is vártam a 6 hetes kontrollig, mert igazán akkor derül ki, hogy mindent jól csinált-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!