Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nehezen értem el a védőnőt, a...

Nehezen értem el a védőnőt, a 13. hét végén jutok el hozzá, ez nem baj?

Figyelt kérdés

Mit kell vele megbeszélni?

Első babánkat várjuk, meglepett, hogy mennyire akadozva mennek a dolgok, és milyen sokat kell várni mindenhol (Bp). Nálatok hogy volt, mikor kaptál kiskönyvet?

2013. máj. 6. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én kb. a 8-9. héten voltam nála, de való igaz, miután felhívtam, rá vagy 2 hétre lett időpont. szerintem nem gond a 13. hét. védőnő válogatja, mi fog történni, engem megmázsált:D, vérnyomást mért, kitöltötte a kiskönyvet és ennyi. ami már volt leletem, azt felvezette bele. és mondta, legközelebb 16-18. héten menjek. ja, meg kaptam pár régebbi újságot:)
2013. máj. 6. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 11. hetesen mentem el hozzá először, munkahelyemen addig nem jelentettem be és kvázi nem tudtam munkaidőben ezért felkeresni a védőnőt... Szerintem még időben vagy, azt hiszem talán a 12. hétig kell először felkeresni, de ha után a mész, akkor sem történik semmi. Első alkalommal ideadja a kiskönyvet, amibe beírja az addigi leleteid adatait, személyes adatokat stb. Semmi különös, súlyt, vérnyomást mér. 20. héttől méri a pocak körfogatát, szívhangot hallgat, az már érdekesebb :)
2013. máj. 6. 09:28
 3/4 anonim ***** válasza:
igen, szóval vigyél magaddal minden papírt, ami eddig begyűjtöttél:)
2013. máj. 6. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a 12 hetes ultrahangra kell már vinni a kiskönyvet
2013. máj. 6. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!