Másnak is nehezen vagy egyáltalán nem ment a házas élet?
Figyelt kérdés
Sajnos azt veszem észre h nem megy pedig kívánom. Az elején még sikerült, de jó pár hete egyáltalán nem. Nem tud behatolni a párom, fájdalmasnak érzem, mintha összeszűkültem vna. Miért van ez? Aki járt így hogyan oldotta meg?
25 h km
2013. máj. 2. 14:49
1/7 anonim válasza:
én 15 hetes vagyok, és hiába kívánom a páromat, nagyon nehezen megy:( sosem volt gondom a nedvesedéssel, bocsánat, nem tudom szebben megfogalmazni, de most egy sivatag vagyok, ráadásul azon kattogok már petting közben, nehogy valami gond legyen, pl. egy kis vérzés utána stb. szóval nem egyszerű, na. én próbálok maximálisan kikapcsolni, és szerencsére a párom is megértő, ha összejön, nagyon élvezem, csak türelem kell most hozzám:)
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is kb. addig ment. Azóta vhogy nem. Igen nálam is az van h túl száraz vagyok. A párom türelmes, de annyira szégyellem magam h nem tudjuk együtt élvezni :-( És nem tudok mit tenni...
2013. máj. 2. 15:09
3/7 anonim válasza:
én is kicsit, ráadásul, ez meg a hormonok együtt = totál féltékenység nálam, pedig egy icipici okot se adott soha, de most azon kattogok, majd biztos máshol keresi a szexet, tök gáz:) szóval még mellé hülye is lettem:))
4/7 anonim válasza:
30hkm vagyok! Ha ez kicsit megnyugtat titeket már 3 hónapja nem voltam együtt a párommal. Nem az Én hibámból. Neki nem megy azt mondja nem megy Neki hogy tudja hogy ott a baba a pocakomba zavarja. :( Amúgy imád szeret. Én meg a falat kaparom mert Én nagyon kívánom. Hát még hátra van egy kis időm szex nélkül. :(
5/7 anonim válasza:
Használjatok síkosítót, ha száraz vagy.
6/7 anonim válasza:
En mar 6 honapja nem voltam egyutt a parommal..Mert volt mar 2 vetelesem es nem akarunk kockaztatni..De en is nagyon kivanom ot,ez igy csak engem visel meg,mivel ot mashogyan is ki lehet elegiteni.:) Ha nem megy nektek akkor is tehetsz neki jot,es akkor nem kell felni hogy elkoborolna(bar ezt normalis ferfi nem teszi...)24khm
7/7 A kérdező kommentje:
Közben az én fejemben is megfordul az h esetleg máshoz megy, pedig tudom h nem tenne ilyet. Természetesen megkapja más módon az élvezetet :-) de mindig azt mondja h együtt jobb lenne. De nem tudok mit csinálni.. Őt nem zavarja h a baba is a "közelben van", azzal nem lenne probléma, csak nekem nem megy bármennyire is kívánom :-( Sikosítóból pedig bármelyiket nem lehet használni. Azt hiszem kell még várnom az élvezetekig :-)
2013. máj. 3. 06:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!