Van élet a magnézium után?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok és ma veszem be az utolsót. Viszont rengeteg munkám van még itthon a kicsi érkezéséig. Nagyon félek, hogy fogom-e bírni.
Az első terhességemnél nem volt gond a leállással, mert akkor egy kis 37nm-es garzonban laktunk ahol nem volt sok tennivaló. Na meg nem kellett egy majdnem 2 éves rosszcsont igényeit is kielégítenem...
2013. ápr. 4. 05:38
1/6 anonim válasza:
Hááát van:))nekem két 2,5 éves rosszcsont után kell egész nap rohangálnom ,habár a dokim azt mondta szedjem a 36.hét betölte után is hisz nagy az esély a császárra én abbahagytam...ha iszonyat nagyon keményedek volt hogy bevettem egyet de közel két hete ez ha 3-szor előfordult,szóval a lényeg hogy nyugodtan hagyd abba,ja és a mi lakásunk is több mint 150nm,szóva lehet pakolni meg összepakolni meg előröl kezdeni meg stb..hisz tudod:))boldog babavárást:)
2/6 anonim válasza:
én a 40. hétig szedtem kifejezetten a doki javaslatára. 4 nappal hordtam túl, gyors, könnyû szülés volt.
3/6 anonim válasza:
emlékszem rád Zsófi sokszor írtunk egy kérdéshez és te már akkor túl is vagy rajta??vagy ezt az előző terhességedről írtad??:)bocsi az OFF-ért;)
4/6 A kérdező kommentje:
Gratula Zsófia! Épp a minap gondoltam rád, hogy vajon megszültél-e már!
2013. ápr. 4. 09:24
5/6 anonim válasza:
túl vagyok rajta igen :) ez volt az első terhességem.
6/6 anonim válasza:
Gratula csajszi,ez tök jó!!!Akkor egy pár sort írj már hogyan élted meg,és mekkora bébid lett,jó baba???:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!