A magnézium citrát port kiválthatom MagneB6-tal? El fog fogyni, és csak péntekre készül el az új adag.
Sajnos a hosszú hétvége miatt csak ma tudtam elmenni a gyógyszertárba a receptemmel, ahol azt mondták, péntek délre tudják megcsinálni a 100 csomagot (napi 3-at iszom). Szerda délig tart ki ami még itthon van, a patikus viszont csak hebegett-habogott, hogy a MagneB6-ban nincs C-vitamin (amit amúgy is szedek...), úgyhogy az nem olyan jó, mint a por, de arra konkrétan nem válaszolt, hogy kiválthatom-e. Ha két tasak kimarad, abból még nem lesz baj, ugye?
34 hetes vagyok, bár az összes ultrahang alapján 3 héttel nagyobb a baba.
Előszöris, a magnézium szedését a 36. hétig ajánlják. Minek akkor 100 adag?
Másodszor, mennyi a magnézium tartalma? Én úgy tudom, hogy a magneb6-nak nagyon kevés. Össze kell hasonlítani és kész.
Na, azt találtam neked, hogy 1g-ban van 139mg magnézium.
A magneb6-ban meg 48mg egy tablettában.
Köszönöm szépen, hogy utánanéztél! Én ezt nem találtam a neten sehol.
Szerencsére elég volt a napi 2 is, nem görcsöltem tegnap és tegnapelőtt, ma pedig már kész lesz az új adag. :) Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!