Eddig Magne B6-ot szedtem, napi 3-at. A Béres betegtájékoztatóján az aszerepel, h napi 1-et kell. Ti mennyit szedtetek/szedtek a Béresből?
2013. márc. 13. 19:25
1/8 anonim válasza:
Keményedés ellen a 36.hétig napi 6ot. Már a héten nem kell.
2013. márc. 13. 19:33
2/8 anonim válasza:
Én is Béres Magne B6-ot szedek,napi 1-et.Ugyanis a terhesvitaminban is van magnézium és B6 is.Te szedsz terhesvitamint?
2013. márc. 13. 19:35
3/8 anonim válasza:
Én Magnesii Citricit szedek, napi 1000 mg-ot, ami a normál Magne B6-ból 20 szemnek felel meg! :-)
2013. márc. 13. 19:38
4/8 A kérdező kommentje:
2. Igen, Gravidát. A baba nagyon jól van, de én vmiért elég görcsölgetős kismama vagyok, ezért azt mondta a nőgyógyász, h szedjek napi 3 Magne B6-ot. Pár hete olyan fura nehéz-feszító-lefele húzó érzésem lett a méhemben, mintha egy billiárdgolyó akarna utat törni magának és nekem meg kellene feszítenem minden izmomat, h ne tudjon kiesni. erre azt javasolták, h próbáljak ki egy másfajta magnézium és B6 kombinációt, így most Béresre váltottam, mert ez ajánlották a legtöbben.
21+4 hkm
2013. márc. 13. 19:50
5/8 anonim válasza:
Nem Bérest szedek, hanem éppen amilyet kapok.De orvosi utasításra fixen napi 3-at szedek, plusz 3 szem Béres c-vitamin, két naponta Elevit. Szerintem, az a mérvadó, amit az orvosod mond. :)
17 hkm
2013. márc. 13. 20:17
6/8 anonim válasza:
Én eddig napi egyet szedtem, ha megerőltető volt a napom, akkor kettőt. Az orvosom azt mondta, hogy ha valakinek a méhe erősen görcsöl, akkor akár napi 3-4 gramm magnéziumot is adnak. Ártani nem árthat, de azért szólj majd az orvosnak, hogy többet szedsz. (Én most kezdem a napi 2 szemet.)
2013. márc. 13. 20:56
7/8 anonim válasza:
miért ajánlotta nektek a doki a magne b6-ot?
miért szeditek? mindenkinek a doki javasolta vagy csak úgy magatoktól szeditek?
én nem szedek, de ha érdemes lenne, akkor én is szedek :)
14hkm
2013. márc. 14. 07:05
8/8 A kérdező kommentje:
utolsó: terhességben görcsökre, illetve az első trimeszterben az émelygés, a harmadikban pedig a keményedés enyhítésére ajánlják. Nekem a görcsök miatt "írta fel" az orvos. Valójában vény nélkül kapható, de azért kérdezd meg a védőnőd, nőgyógyászod, h mit és mennyit szedj. Én is meg fogom, pár nap múlva megyek hozzá, de közben elfogyott a régi és most már Bérest vettem, ezért addig is tájékozódtam itt. Szerintem 1-et fogok szedni naponta, nekem valószínűleg elég lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!