Béres féle (250 mg-os) Magnézium + B6-ból mennyit szedtek be egy nap?
Figyelt kérdés
A dokim azt mondta, napi 3-szor 1 Magne B6-ot vegyek be, de azt nem mondta, melyikből. Eddig olyat szedtem, amiben alig volt magnézium, de most bérest vettem helyette. Erre meg az van ráírva, hogy a napi adag 1 tabletta.2013. jan. 14. 14:06
1/6 anonim válasza:
Napi 1-et szedek.
Gondolom a dokid a kék dobozos MgB6-ra gondolt, mert az tablettánként 48mg magnéziumot tartalmaz. Ebből is a napi megengedett mennyiség a 3*2.
2/6 anonim válasza:
2-3 szemet, attól függ, mennyire keményedek.
3/6 anonim válasza:
A 250 mg-osból napi 3*2-t vehetsz be maximum. Terhesen másak az igények.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
Eddig a kék dobozost szedtem, holnap elfogy, akkor a béresből 1-et fogok. Gondolom, elég lesz, mert abban is több a magnézium, mint a kékből 3 db-ban.
2013. jan. 14. 14:59
5/6 anonim válasza:
Béresből is mehet napi 3! Alapból elég az 1, de ha sokat keményedsz, akkor mehet a 3 is, én így szedtem az első terhességemnél, mert már félidőtől görcsölgettem, doki javasolta az adagolást (és hogy a Bérest szedjem). De 36. héttől nem szabad szedni, egyáltalán semmilyen magnéziumot, max. ami a multivitaminban van.
6/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm!
Néha jelentkezett valami korai keményedéshez hasonló dolog, ezért kezdtem el szedni, de eddig elég volt rá a kék. Még csak a 17. hétben járok, remélem, nem kell egyhamar emelni a dózist. De azért jó ezekkel előre tisztában lenni. :)
2013. jan. 14. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!