Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Földes Ildikó védőnőt ki...

Verocska0113 kérdése:

Földes Ildikó védőnőt ki ismeri Csepelen?

Figyelt kérdés
Boda Brigittához tartoztam volna de ő már nincs. Helyette van ez az uj .védőnő, és szeretném tudni, mire számítsak vele kapcsolatban.
2013. ápr. 4. 15:36
 1/4 Kityike válasza:
Szia! A védőnős túrámat én vele kezdtem, de nekem most lesz új mert csak helyettes volt a mi körzetünkben. Halk szavú nem beszél sokat, szorgos jegyzetelés lesz az össz. teljesítménye. Engem zavart, hogy a felét nem hallottam annak amit mondott, vagy kérdezett pedig nem volt túl sok, és mindig vissza kellett kérdezni ami kellemetlen volt egy idő után. Ami tuti meg fogja kérdezni Tőled, hogy: "Kérdés van?" :D Sok sikert hozzá... K.
2013. ápr. 4. 15:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát ez nem túl jó... De azért köszönöm!

Nem tudod véletlenül, kb mikor jön először házhoz?

2013. ápr. 4. 15:46
 3/4 Kityike válasza:
:) 1. találkozásra mi mentünk hozzá, a védőnő központba... aztán rá két hétre már szeretett volna jönni hozzánk környezetet tanulmányozni.... :) kicsit mondjuk elcsúszott mert beteg lett, meg a munkám miatt én nem vagyok otthon, 11 magasságába....de nagyon ügybuzgó, 12 hetes terhes voltam amikor megkérdezte, hogy hogy tervezem berendezni a bab szobáját... kicsit furcsán néztem rá... Aztán meg megkérdezte, hány szobánk van és mivel nem szembe tűnő helyen van a fürdőszobánk, az is kérdése volt, hogy van e a házban fürdőszoba... :D Hozzáteszem fél éve komplett felújítás volt a házunkon.... Kicsit furcsa nő:D
2013. ápr. 5. 09:00
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Bocs. Nem ismerem. Pedig segítenék Te neked.

2013. jún. 25. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!