Babakocsi szakértők segítség?
Nagyon gagyi babakocsi a kunert!
Egy kicsi, nem biztonságos hordozója van, ha nyári baba lesz, akkor bele sül a textil mózesbe.
Barátnőmnek a váza ment szét.
Inkàbb érdemes használtan venni egy jobb kocsit!!
Titi triton
igaz picit több mint 38 ezer,de ez szerintem elég jó...
azért ilyet linkeltem,mert ennek nagy a kereke,masszív mint a kunert,csak sokkal jobb!
Mi kunerthez hasonlót vettünk először,de nekünk sem jött be...aztán vettünk egy peg perego veneziát használtan 20ezerért,már 2 gyerek használta de kifogástalan állapotban volt.Most nálunk is a 2.gyerek gyűri és még mindig nagyon jó,nagyon szeretem!!Eleinte én is úgy voltam,hogy babakocsiból nem veszek használtat,de nagyon megéri!Mert a jobbak újan nagyon drágák,használtan viszont jó az áruk.
de pl itt van egy olyan kocsi ami nekem van:
nem drága,hordozó is van hozzá.
Tényleg nagyon jó ez a kocsi!
Csak a kerekei nem túl nagyok,de amit elsőnek linkeltem,az tuti átmegy minden akadályon gond nélkül!
Találtam két hasonlót az egyik a Raf-Pol King, a másik a Bogus 3N.Mindkettő nagyon tetszik,de próbálom felkutatni és kipróbálni őket.
Őszi-téli baba lesz,úgyhogy a beleizzadással nem lesz gond,hordozó nem kell hozzá,azt külön veszünk.A Titi trionos oldal sajnos nem jön be :/ ,ezek a vázon cserélhetős kocsik nem jönnek be nekem,ráadásul használtért sokat nem adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!