Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babakocsi szakértők segítség?

Babakocsi szakértők segítség?

Figyelt kérdés
A helyzet,hogy eddig oda voltam a Kunert V.I.P. babakocsiért,de azt hallottam ill. olvastam,hogy lejön a kereke.Ahogy nézegettem a képeit nekem stabilnak tűnik.Árban és felszereltségben nekem tökéletes lenne,kinézetre is tetszik még a páromnak is,de valószínű nem lesz olyanunk a negatívumok miatt.Egy kis segítséget szeretnék kérni,hasonló kinézetű,felszereltségű,több funkciós kocsi létezik e,ami árban is egyező 35-38 ezer ft körűl van?
2013. máj. 5. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nagyon gagyi babakocsi a kunert!

Egy kicsi, nem biztonságos hordozója van, ha nyári baba lesz, akkor bele sül a textil mózesbe.

Barátnőmnek a váza ment szét.

Inkàbb érdemes használtan venni egy jobb kocsit!!

Titi triton

[link]

2013. máj. 5. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:

igaz picit több mint 38 ezer,de ez szerintem elég jó...

[link]

azért ilyet linkeltem,mert ennek nagy a kereke,masszív mint a kunert,csak sokkal jobb!

Mi kunerthez hasonlót vettünk először,de nekünk sem jött be...aztán vettünk egy peg perego veneziát használtan 20ezerért,már 2 gyerek használta de kifogástalan állapotban volt.Most nálunk is a 2.gyerek gyűri és még mindig nagyon jó,nagyon szeretem!!Eleinte én is úgy voltam,hogy babakocsiból nem veszek használtat,de nagyon megéri!Mert a jobbak újan nagyon drágák,használtan viszont jó az áruk.

de pl itt van egy olyan kocsi ami nekem van:

[link]

nem drága,hordozó is van hozzá.

Tényleg nagyon jó ez a kocsi!

Csak a kerekei nem túl nagyok,de amit elsőnek linkeltem,az tuti átmegy minden akadályon gond nélkül!

2013. máj. 5. 15:03
 3/11 anonim ***** válasza:
ja és bocsi,nem akarom az elsőjét lehúzni,de én a titi tritonról sem hallottam jókat..
2013. máj. 5. 15:04
 4/11 anonim ***** válasza:
nekem volt titi tul is tettem hamar rajta!mivel nehéz volt tolni!Én nagyon nem szerettem
2013. máj. 5. 18:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Találtam két hasonlót az egyik a Raf-Pol King, a másik a Bogus 3N.Mindkettő nagyon tetszik,de próbálom felkutatni és kipróbálni őket.

Őszi-téli baba lesz,úgyhogy a beleizzadással nem lesz gond,hordozó nem kell hozzá,azt külön veszünk.A Titi trionos oldal sajnos nem jön be :/ ,ezek a vázon cserélhetős kocsik nem jönnek be nekem,ráadásul használtért sokat nem adok.

2013. máj. 5. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:
A Raf-Pol kocsik sem jók. Nekem Raf-Pol Twist volt, alig vártam, hogy megszabaduljak tőle. Esnek ki a csavarok, elszakad, nem túl könnyű irányítani, szóval nem jó minőségű.
2013. máj. 5. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem Raf pol king van. Teszveszen vettük 28000-ért postával együtt. 4* tolták benne a babát, szinte vadi új. 2 év gari van rajta. Én imádom, és a fiam is szereti aki 1 éves. Minden tartozék volt hozzá. Szúnyogháló, mózes, esővédő, táska stb. Előtte baby point v3 kocsink volt. Mivel májusban szültem, így már télen a sport részébe akartuk tenni a fiamat, de totál kényelmetlen volt neki. Alig fért bele, mert elég keskeny. Plussz még betakarni sem tudtuk. A raf pol pedig jó tágas és kényelmes. Én is rosszat hallottam róla, de
2013. máj. 5. 19:02
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Bocsi véletlen elküldtem. Tehát sok rosszat hallottam róla, de volt aki dicsérte is. Mi megvettük és nem bántuk meg.
2013. máj. 5. 19:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Hm de akkor hogy lehet az,hogy az egyik embernek esik szét,a másik meg imádja.Ennyi ember nem tévedhet,értem most mindenkire.A hibás kocsik száma sem lehet ennyi.Minden esetre furi.
2013. máj. 5. 19:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan mint a titi trion. Az egyik válaszoló belinkelte hogy jó kocsi, még a másik sok rosszat hallott róla. Sógórnőm lányának kunert vip kocsijuk van, ő meg van vele elégedve. Mint írtam nekem a raf pol king van, nekünk jó, még a raf pol twist ahogy írták az meg szétesik. Hát ezt már én sem értem. Szerintem menj el egy bababoltba, tologasd őket, próbáld ki, és akkor hátha könnyebben tudsz majd dönteni.
2013. máj. 5. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!