Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek melyik babakocsi...

Szerintetek melyik babakocsi a jobb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 4. 15:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
espiro
2013. máj. 4. 16:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekünk 2-es van, bár még nem használjuk mert nem született meg a baba, de sztem jó lesz, könnyű tolni. Harmadik szerintem nehéz, 1-est nem tudom.
2013. máj. 4. 16:00
 3/13 anonim ***** válasza:
mostanában én is figyelgetem, hogy milyen babakocsikban tologatják az anyukák a babákat, melyik tetszik melyik lehet jó a picinek ....stb. Nekem az espiro akadt meg a szemem és a most linkelt kocsik közül is ez tetszik leginkább. Persze, ha egyáltalán nem számítana a pénz, akkora bugaboo-t vennék, az biztos :)
2013. máj. 4. 16:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem pont a 3. jön be a legjobban. :)
2013. máj. 4. 16:12
 5/13 anonim ***** válasza:
raf pol!az elsönél a sportot nem tudod magad felé tenni
2013. máj. 4. 16:29
 6/13 anonim ***** válasza:
espiro
2013. máj. 4. 16:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem Raf-pol!Mi is olyat veszünk,szerintem a legszebbek és praktikusnak is tűnnek!

Szerintem nagyon ideális:van hozzá minden,mindenhogy tolhatod,sportkocsivá is alakítható....

2013. máj. 4. 16:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Espiro, de abból is inkább a pro!
2013. máj. 4. 17:17
 9/13 anonim ***** válasza:

a raf pol-ról iszonyat sok rosszat hallottam ismerősöktől, és fórumokon is! mi is ilyet szerettünk volna venni, de pár napja végleg lemondtunk róla.

ezek közül az espirot választanám.

2013. máj. 4. 17:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az Espiro.
2013. máj. 4. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!