A nagy kerekű, vagy a kis kerekű babakocsi a jobb?
Nekem a nagykerekű a jobb, mert könnyebb vele közlekedni földes úton, aszfaltos, de göröngyös úton, padkákon, mert egyszerűbb vele kanyarodni, mert egyszerűbb irányítani.
Az olyan babakocsit is szeretem, aminek elől kisebb, de hátul nagy a kereke, a hátsó kerekek nagysága a fontos nekem leginkább (persze elől se legyen túl kicsi).
Attól függ, hol fogod tolni.
Aszfaltos úton teljesen jó a kiskerekű is. Ha földes, vagy rosszak az utak nagyon, akkor jobb talán a nagyobb.
Az én babakocsimnak közepes kerekei vannak, és bolygós is. Teljesen meg vagyok vele elégedve, 3. gyerekkel használom. A nem bolygóskerekűt nem szeretem egyáltalán, amikor az első gyerekkel olyat vettünk, pár héten belül le is lett cserélve egy bolgyós kerekűre. Én nem szeretem a 20 kilós kocsikat sem, olyan böszmék a nagy kerekeikkel. Persze vidéken sok helyen arra van szükség, mert a rossz utakon nem megy el más.
Hogy rázkódik e gyerek nem a kerék méretétől függ, hanem a babakocsi rugózásától. Nagykerekű babakocsiban is láttam már zötykölődő gyerekeket. Mondjuk amennyire én látom, a gyerekek nem bánják, még szeretik is. Enyémek imádták, mikor macskaköves úton toltam őket pl :D
Köszönöm a válaszokat!
Általában a nagy kerekűek nem bolygósíthatók, ahogy én néztem, esetleg tudtok linkelni olyat, ami bolygósítható, vagy közepes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!