Melyik babakocsi a jobb?
Kunert Vip vagy Tomas Bajtek?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Mindkettőt csak akkor vedd meg, ha kertes házban laksz és nem kell sem tömegközlekedned, sem emeletre cipelned, mert baromi nehezek. Én a kunertet nem ajánlom, mert rengeteg vele a baj. Nagy, nehéz, rövid idő alatt tönkremegy, kényelmetlen a babának.
A másikat nem ismerem de gondolom ez az: [link]
Így elolvasva tuti ezt választanám és még olcsóbb is.
Úristen!!:O Mi az a Bajtek??
Miféle sz*rokért kérnek el pénzt??
Muszáj a kettő közül választanod??
Szerintem inkább adj hozzá még egy 20-ast és vmi minőségibbet válassz, vagy használtan egy márkásat vegyél.
De ez csak egy vélemény...
Kertes házban lakom és nem tömegközlekedem,így a súlya nem gond.
Ez bolygókerekes és másnéven Tomas Xtream.Sajnos nem nagyon tehetjük meg hogy drága babakocsit vegyünk.
A Rafpol-ról ugyanaz a véleményem!!
De!
Ha nem vehettem volna értelmes babakocsit, akkor valószínű én is a Kunert/Rafpolból választottam volna, mert ugye ezek vannak ilyen árban a piacon.
Azért sztem nézz szét az eladó használt kocsik között: Annyi van, mint a szemét, és nem is tudják olyan jó áron eladni használtan (sajnos -de neked ez most jó).
Én biztos körülnéznék a Vaterán, meg ilyen helyeken.
Szerintem a babának meg ezek a legjobb kocsik. Nem a mini mózeses, 20 centis sport résszel rendelkezők, amik csak szépek, de se nem könnyűek, se nem jók...
DE: A helyedben, ha nincs sok pénz, ebből is használtat vennék így az első évre, és utána meg egy szuper sport kocsit!
Köszönöm az eddigi válaszokat,de azért várok még:)
És azt letudnátok írni hogy mi nem jó,csak azért hogy akkor milyet keressek?
Valóban így van ahogy az utolsó írja!Ebből max használtat vegyél,és majd egy év múlva egy szuper kis sportot.
Elmesélem hogy jártam:
Nincs sok pénzünk,de új és jó babakocsit akartunk,hát vettünk is 120 ezer forintért,tényleg hiper szuper volt és nagyon nagyon imádtam!!!!!
Csakhogy mikor 8 hónapos volt a babám rájöttem,hogy semmi szükségem egy ekkora kocsira.És eladtam 70 ezerért a 8 hónapos csodaszép kocsimat,mert egyzsrűen nem volt rá szükség
És vettem gy rohangálós sportkocsit,ami mindenhova befér ,könnyű,és szép is.
Egy nagyon fontos dolog!!!!Bolygókerekeset vegyél,falura is!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!