Melyik babakocsi a jobb és miért?
Érdekelnének mindkettőről a tapasztalatok, előnyök, hátrányok egyaránt!
giraffe club sh-618 (4 kerekű) vagy a baby merc olimp
Nagyon szépen köszönöm!
Az első kocsi szerintem szétszedhető, és a vázra rátehető a mózes, nem? Kisebb az egész babakocsi, könnyebb cipelned, emelgetned, könnyebben elfér a csomagtartóban, vagy otthon ahol tartani fogjátok.
A második kocsi nem szétszedhető, tehát a nagy részbe csak pluszban behelyezed a mózest, ami pl most nyáron tök felesleges lenne. Télen még oké, de nyáron nem kell.
A nagy kerekek miatt könnyebb tolni, nem rázkódik. Nagy a bevásárlókosara. Ha cipelni kell, ezt tuti nem bírod el gyerekkel együtt. Viszont nagy lapraszerelhető, ha összecsukod, nagy helyet foglal, talán a csomagtartótokban sem fér el. Amikor már ül a babád, vágyakozni fogsz egy kisebb kocsira, mert ez nagyon nagy lesz.
Én először vettem egy ilyen hasonló nagy babakocsit, nagyon szerettem, kb 9-10 hóig használtuk, de nekem nem kellett soha emelgetnem, és a csomagtartóban is elfért. Utána lecseréltem -mikor már ült a babám biztosan- egy kisebb összecsukható esernyős sportkocsira. Ennek kicsi kerekei vannak, nehezebb tolni.
Viszont a kocsi csak 6 kiló, a gyerekem benne ruhában 12.
A nagykocsi volt vagy 15 kiló, benne a gyerekem újszülöttként ruhában 4-5 kiló.
Ezt csak azért írom le, mert képzeld el, ha a 15 kilós kocsiban egy 12 kilós gyerek ül - nagyon nehéz és kényelmetlen tolni.
Remélem tudtam segíteni neked.
3.vagyok.
Barátnőmnek ilyen kocsija van:
Máshol is lehet kapni (pl Bergon), csak hirtelen ezt a linket találtam.
Nagyon praktikus kocsi, mert nem nehéz, és újszülöttől végig lehet használni. Nem túl nagy, nem túl kicsi, pont ideális méret.
A mózeskosár szerintem felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!