Szerintetek Danny Sport, Tako JumperX vagy Anmar Hilux babakocsi a jobb?
Azt elfelejtettem írni,hogy mind a három multifunkciós babakocsi újszülött kortól!
20 hetes kismami
Köszi a válaszokat! A 20 hetes kismamitól kérdezem, hogy akkkor fél éves korában le is cserélted a kocsit?És most ennél a babánál is azt fogod használni, vagy másikat vettél?
A három közül nekem is a Danny tetszik a legjobban, de lehet, hogy ezek után meggondolom!Te mikor vetted a kocsit?Nem lehet, hogy azóta már változtattak rajta?
Szia!
Nekünk is a Danny Sport multifunkciós babakocsink van (2009 augusztusában vettük meg).
A kislányom és én is nagyon szeretjük :-)))
Én nem tapasztaltam azokat a hátrányokat, amiket az előző válaszoló anyuka írt. A sport résznél egyedül a karfa ráhelyezésével szenvedtem, de a férjem megmutatta a trükkjét, így azután azzal sem volt gondom.
Most várjuk mi is a második babát és eszembe sem jutott lecserélni ezt a babakocsit!
Azért megnéztem a másik két babakocsit is, amiket kérdeztél... igazából nagyon hasonló ez a három járgány ;-)
Mindenképp nézd meg élőben őket, ha tudod, mert biztos segít a döntésben.
Ha vannak még kérdéseid a babakocsiról, akkor írj nyugodtan! Segítek, ha tudok!
16 hónapos kislány és 15 hetes pocakbébi anyukája :-)
Mi Anmar Hiluxot vettünk. Nagyon jónak tűnik, de még csak egy próbakörön voltunk vele, ugyanis a kisfiam még jobban érzi magát a hasamban. A párom nagyon élvezi ennek a babakocsinak a tologatását... :)
Üdv: 35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!