Tapasztalt anykák! Most várom az első babámat és szeretnélek meginterjúvolni benneteket, hogy kinek melyik típusú babakocsi vált be! Mindenképpen multifunkciósat szeretnék. A Baby Lux 4:1-ben típusáról mi a véleményetek? Vagy jobb a 3:1-ben?
Raf polra gondolsz???
Nekem nagyon tetszett,csak nem szántunk rá annyit, így hasonlót választottunk, kicsit olcsóbban.
De egyébként néztem boltban, szuper de ha már nem sajnálod rá azt a kb 70 e ft-ot, akkor én a helyedben megnézném az Anmar Hilux-ot, könnyebb iránytíni, tágasabb,szebb
Nagyon vacak babakocsi! Nővéreméknek volt, meg is bánták! Nekünk is volt vagy 5 babakocsink, a Coletto Aveo és az Espiro Vector vált be nekünk, tökéletes, szép, könnyű kocsik. A legjobb! (bár egyik sem 3 vagy 4 az 1-ben...)
Köszönöm az eddigi válaszokat! Igazából még nem vagyok babakocsi márkában tapasztalt, mégcsak 1 hete böngészem a típusokat. Én konkrétan erre a fajtára gondoltam. De minden jó ötletet nagyon jó szívvel fogadok és megnézem amiket ajánlatok! Mégegyszer köszönöm!
Nem írtál költségkeretet. Ne vegyél gagyit, csak jót, megéri. Ez egy fantasztikusan jó babkocsi:
Akkor már inkább egy ilyen: [link]
Ugyanazt tudja, mégsem kerül egy kész vagyonba, hordozót meg tudsz hozzá venni 10 ezerért!
nem akarok kéretlenül tanácsot osztogatni, de amit mérlegeljetek szerintem:
-ha nagy a magasságkülönbség a férjed és közted akkor mindeképpen állítható magasságú legyen kar, különben leszakad a háta valakinek...
-terepre mentek-e vagy egyáltalán milyen az útviszony felétek, menőkés család lesztek vagy inkább csak a városban sétáltok (mert a városi kicsi kocsik jóval könnyebbek súlyra, de rosszab útviszonyok közt igazi szívás szétrázni pici kerekekkel a gyereket)
-tény, hogy egy jobb minőségűt utána el tudsz adni a neten, míg egy gyengébbnél úgy készülj, hogy ha ki is húzza a babáddal/babáitokkal, utána nem sokat ér
-levehető, mosható legyen minél több huzat/textil rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!