Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalt anykák! Most várom...

Tapasztalt anykák! Most várom az első babámat és szeretnélek meginterjúvolni benneteket, hogy kinek melyik típusú babakocsi vált be! Mindenképpen multifunkciósat szeretnék. A Baby Lux 4:1-ben típusáról mi a véleményetek? Vagy jobb a 3:1-ben?

Figyelt kérdés

2012. jún. 17. 13:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Ez egy elég nagy kocsi...városban tuti nem fogod tudni jól használni, terepen még talán elmegy. Az utolsó jó szempontokat írt, érdemes megfontolni! És még egy: én mostani eszemmel inkább vennék használt nagyon jót mint új kicsit gagyibbat.

Nekünk az első kocsink egy Hauck Condor all in one volt, ahhoz minden volt, hordozó, mózes, sportrész, tartozékok. Viszont az tipikus városi kocsi a kis kerekei miatt. Most egy Quinny Buzz-t nyúzunk, egyelőre még bevált, és most elég pocsék utakon tolom.

2012. jún. 17. 17:32
 12/29 anonim ***** válasza:
És még egy szempont: ha busszal, villamossal közlekedsz majd, nem mindegy, milyen széles a kocsi, és milyen a súlya. Én jó nagyot szívtam a mi nagyméretű kocsinkkal.
2012. jún. 17. 18:19
 13/29 anonim ***** válasza:

Teszveszen hasonló, szinte ugyanolyan,,, rengeteg szövetválasztékkal 57000, és minden kiegészítő van hozzá!

[link]

2012. jún. 17. 18:31
 14/29 anonim ***** válasza:
Tudnám mi volt a válaszomban lepontoznivaló?!
2012. jún. 17. 20:34
 15/29 anonim ***** válasza:
Nálunk falun a tömegközlekedés nem szempont, viszont amit látok, hogy a mi kocsinkban nagyon jó, hogy állítható a tolókarja, így mindig tudom olyan irányba fordítani, hogy ne süssön a baba szemébe a nap vagy fújja szembe a szél. Barátnőm hiper szuper háromkerekűt vett, rengeteg kefét megeszik vele...
2012. jún. 17. 21:00
 16/29 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm a sok választ és egyben segítséget! Kb.70 000 ameddig el szeretnénk menni, annál tovább semmiképp!! Vidéken lakom (Dimbes-dombos), így mindenképp könnyen tolhatót szeretnék, aminek az első kerekei bolygósíthatóak legyenek. A tolókar állíthatósága nagyon fontos, mert én is 1,70 vagyok. A tisztíthatósága persze alap, hogy könnyen menjen.Segítenétek még nekem abban, hogy melyik típusok a legmegbízhatóbbak? Köszönöm!
2012. jún. 17. 21:57
 17/29 A kérdező kommentje:
13/16-os. Megnéztem a teszveszes linket. Valóban nagyon jó árban vannak és nekemnagyon tetszik ez a típusú babakocsi!!! A Kunert vagy a Tomas a megbízhatóbb??
2012. jún. 18. 13:42
 18/29 anonim ***** válasza:
44%

Kedves kérdező, azt én sem tudom, az eladó szerint funkcióban nincs különbség a 2 között, de én is ilyet fogok venni nyáron. :)

Aki korábban írta, hogy a drágább kocsit el lehet adni, az olcsóbbat meg nem, az téved. Nagyot buknak azok, akik drága kocsit vesznek, mert elavult lesz, mire eladásra kerül, itt ott kopott, szakadt, és jóval áron alul tudnak csak túltenni rajta. Tehát nem érdemes 1 vagy 2 gyereknek 100 felettit venni, csak ha nem tudják mire költeni a pénzt. Felesleges luxus, és azok akik olyat vesznek is csak 1 gyereknél használják általában, majd túltesznek rajta.

2012. jún. 19. 15:26
 19/29 anonim ***** válasza:

Én bár más eladónál, de néztem Tomas-t és Kunert-et is.

Nekem aKunert szebbnek tűnik, de az eladó a Toamst ajánlotta, azt mondta a visszajelzések alapján egyértelműen a tomas jobb. Most fogom a héten megrendelni!!!

2012. jún. 19. 15:50
 20/29 A kérdező kommentje:
A probléma az, hogy vennék én hiper-szuper cuccokat, de a pénz az nagy úr! A kezdő dolgok igen húzósak lesznek, még akkor is, ha a családban van ez-az, amit fel tudnak ajánlani! Nagyon sokat beszélgetünk a férjemmel, hogy mit és honnan lehet beszerezni és egyre inkább azon gondolkodom, hogy babakocsit szeretnék újat! Ha mást nem is, de azt igen! Így böngészgetek, de a teszvesz-es link nagyon tetszik! Persze nézelődöm! :) Még van pár hónapom!
2012. jún. 19. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!