Tapasztalt anykák! Most várom az első babámat és szeretnélek meginterjúvolni benneteket, hogy kinek melyik típusú babakocsi vált be! Mindenképpen multifunkciósat szeretnék. A Baby Lux 4:1-ben típusáról mi a véleményetek? Vagy jobb a 3:1-ben?
Ez egy elég nagy kocsi...városban tuti nem fogod tudni jól használni, terepen még talán elmegy. Az utolsó jó szempontokat írt, érdemes megfontolni! És még egy: én mostani eszemmel inkább vennék használt nagyon jót mint új kicsit gagyibbat.
Nekünk az első kocsink egy Hauck Condor all in one volt, ahhoz minden volt, hordozó, mózes, sportrész, tartozékok. Viszont az tipikus városi kocsi a kis kerekei miatt. Most egy Quinny Buzz-t nyúzunk, egyelőre még bevált, és most elég pocsék utakon tolom.
Teszveszen hasonló, szinte ugyanolyan,,, rengeteg szövetválasztékkal 57000, és minden kiegészítő van hozzá!
Kedves kérdező, azt én sem tudom, az eladó szerint funkcióban nincs különbség a 2 között, de én is ilyet fogok venni nyáron. :)
Aki korábban írta, hogy a drágább kocsit el lehet adni, az olcsóbbat meg nem, az téved. Nagyot buknak azok, akik drága kocsit vesznek, mert elavult lesz, mire eladásra kerül, itt ott kopott, szakadt, és jóval áron alul tudnak csak túltenni rajta. Tehát nem érdemes 1 vagy 2 gyereknek 100 felettit venni, csak ha nem tudják mire költeni a pénzt. Felesleges luxus, és azok akik olyat vesznek is csak 1 gyereknél használják általában, majd túltesznek rajta.
Én bár más eladónál, de néztem Tomas-t és Kunert-et is.
Nekem aKunert szebbnek tűnik, de az eladó a Toamst ajánlotta, azt mondta a visszajelzések alapján egyértelműen a tomas jobb. Most fogom a héten megrendelni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!