Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalt anykák! Most várom...

Tapasztalt anykák! Most várom az első babámat és szeretnélek meginterjúvolni benneteket, hogy kinek melyik típusú babakocsi vált be! Mindenképpen multifunkciósat szeretnék. A Baby Lux 4:1-ben típusáról mi a véleményetek? Vagy jobb a 3:1-ben?

Figyelt kérdés

2012. jún. 17. 13:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ha vidék akkor nagy kerekeset kell néznetek,azokból is van bolygókerekes,legmegbízhatóbbat a BERGON-t tudom ajánlani,azok strapabíró szekerek és jó nagy kerékkel rendelkeznek.

Nagyon sokan panaszkodnak a KUNERT,RAF POOL,BABY LUX,meg a többi babakocsira.Vagy ha nem akkor még a mi minőségi és megfizethető a TOORAGO.

[link]

a belinkelt honlapon sokat megnézhetsz,infót is kapsz és nem mellesleg egy olcsó áruház és nagyon kedvesek az eladók,mi innen vettük a kocsinkat és az etetőszéket.

Sok sikert.

2012. jún. 24. 11:45
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Minden első gyermekét váró nő kicsit túlspilázza a babakocsi kérdést is csakúgy mint minden mást ez teljesen természetes :). Mi mindenben zsír újat vettünk, de azt mondtam, hogy a babakocsin már nem vagyok hajlandó stresszelni. Vettünk 1-et 10.000 Ft-ért ismerőstől aki már felnevelt benne egy 3 évest, 3 kerekű sportkocsi, csak hátra lehet dönteni a támláját (amúgy nem 180 fokig) és újszülött korától azt hazsnáljuk tökéletesen bevált. Nagyon a lehúzsáról szól a babakocsi biznisz, szerintem nem éri emg újat, és ilyen nagy direkt pici babáknak jó szép babakocsit meg pláne nem. Németországban élünk itt az a szokás, hogy mindenki akkora babakocsiban tologatja az újszülötteket mint egy tank. Nem is értem, minket teljesen kinéztek :D
2012. jún. 25. 09:01
 23/29 anonim ***** válasza:
Utolsó. elég tájékozatlan vagy. Olyan sületlenségeket írsz. :D
2012. jún. 25. 13:04
 24/29 anonim ***** válasza:

19 es vagyok.

Most kaptam meg a Tomas baabakocsit!

Nagyon nagyon szuper:):):) Örülök,hogy emellett döntöttem, a 20 hónaposom már nem kocsizik,de kipróbáltuk,alig lehetett belőle kiszedni, hatalmas kerekei vannak, jó az anyaga, nagyon nagy a mózese.

2012. jún. 26. 11:44
 25/29 A kérdező kommentje:
De jó nektek! :) Én még mindig nézelődöm és válogatok, de nekem még van 3 hónapom rá....El tudnád küldeni a linket, hogy honnan rendelted? A kocsiról tudsz feltenni képet?
2012. jún. 26. 22:37
 26/29 anonim ***** válasza:

Én aug. végére vagyok kiírva, de ennek a kocsinak nem bírtam ellenállni:):) Nagyons zuper,és bár a képek nem adják vissza, de hatalmas kocsi, a mózesrész szuper tágas, és nagy is. A kerekei szintén nagyok, nem lesz gond télen a nagy hó.

tőlük vettem: [link]

készítettem pár képet, hordozó nélkül vásároltam,így arról nincs képem, és a sport részt csak lefényképeztem, nem raktam rá a vázra,mert akkor a nagyobb lányom, még mindig benne ücsörögne:):)

[link]

[link]

[link]

ttp://kepfeltoltes.hu/view/120627/S7303312_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2012. jún. 27. 13:01
 27/29 anonim ***** válasza:
2012. jún. 27. 13:02
 28/29 anonim ***** válasza:
2012. jún. 27. 13:03
 29/29 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon szép kocsi! Legyen benne sok örömötök! Jelezz, ha találsz nála valami problémát! Én 20 hetes vagyok még és úgy gondoltam augusztusig nem veszem meg a kocsit, bár ha találok árban olyat, ami tetszik, akkor lehet, hogy megvesszük. De ahogy írtam korábban én még ráérek! :)
2012. jún. 27. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!