Tapasztalt anykák! Most várom az első babámat és szeretnélek meginterjúvolni benneteket, hogy kinek melyik típusú babakocsi vált be! Mindenképpen multifunkciósat szeretnék. A Baby Lux 4:1-ben típusáról mi a véleményetek? Vagy jobb a 3:1-ben?
Ha vidék akkor nagy kerekeset kell néznetek,azokból is van bolygókerekes,legmegbízhatóbbat a BERGON-t tudom ajánlani,azok strapabíró szekerek és jó nagy kerékkel rendelkeznek.
Nagyon sokan panaszkodnak a KUNERT,RAF POOL,BABY LUX,meg a többi babakocsira.Vagy ha nem akkor még a mi minőségi és megfizethető a TOORAGO.
a belinkelt honlapon sokat megnézhetsz,infót is kapsz és nem mellesleg egy olcsó áruház és nagyon kedvesek az eladók,mi innen vettük a kocsinkat és az etetőszéket.
Sok sikert.
19 es vagyok.
Most kaptam meg a Tomas baabakocsit!
Nagyon nagyon szuper:):):) Örülök,hogy emellett döntöttem, a 20 hónaposom már nem kocsizik,de kipróbáltuk,alig lehetett belőle kiszedni, hatalmas kerekei vannak, jó az anyaga, nagyon nagy a mózese.
Én aug. végére vagyok kiírva, de ennek a kocsinak nem bírtam ellenállni:):) Nagyons zuper,és bár a képek nem adják vissza, de hatalmas kocsi, a mózesrész szuper tágas, és nagy is. A kerekei szintén nagyok, nem lesz gond télen a nagy hó.
tőlük vettem: [link]
készítettem pár képet, hordozó nélkül vásároltam,így arról nincs képem, és a sport részt csak lefényképeztem, nem raktam rá a vázra,mert akkor a nagyobb lányom, még mindig benne ücsörögne:):)
ttp://kepfeltoltes.hu/view/120627/S7303312_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!