Aki terhes annak muszaj sokat ennie?
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 16:53
1/9 anonim válasza:
Miért lenne muszáj? Én ugyan annyit eszem, mint előtte!
13 hkm
2/9 anonim válasza:
Nem, akinek magas a cukorja, kimondottan kevés kalóriát tartalmazó élelmet ehet.
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell többet ennie, sőt nem győzik hangsúlyozni, hogy butaság a mondás miszerint kettő helyett kell enni. Első időkben 20 hétig kb. 2-4 kg ha fel megy elég. Után pedig ragadnak a kilók még plusz 4-10 kg. Szóval főleg a második felében van hízás. Annyit kell enni amennyi jól esik. Én sajnos nagyon éhes vagyok mióta babát várok, de próbálok okosan étkezni. Van aki az elején akár 4 kg minuszba is kerül mert egy falatot sem bír enni, és minden kijön.
4/9 anonim válasza:
És aki nagyon kövér, annak is sokat kell ennie?
5/9 anonim válasza:
Ez egy eleg buta kerdes volt, mar ne is haragudj meg erte. Egy atlag ember ilyen kerdeseken mar reg tulhaladt...
7/9 anonim válasza:
Nem kell többet enni csak rendszeresen és egézségesen étkezni.
8/9 anonim válasza:
Nem muszáj, pláne nem kettő helyett.
9/9 anonim válasza:
16.47-es Miért pontoztál le?
Te még nem voltál terhes és nem volt ilyen problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!