6-7 hetes terhes vagyok. Borzasztóan fáj a fejem, és persze semmit nem veszek be, ha nem muszáj. De ez iszonyat. Mit csináljak?
Szia!
Panadolt és Algopirint vehetsz be.
Én is ilyen voltam, a terhesség 12.hetéig iszonyat fájt a fejem. Én ráadásul még dolgoztam is, és én semmilyen bogyót nem szedtem rá, mert eleve nem bírom a gyógyszereket.
Vérnyomásod rendben van amúgy?
Esetleg a frontok is bezavarhatnak...
Kitartás!!!!
Nekem is így volt,rengeteget szenvedtem.Én Naturlandos sportkenőccsel kentem be a fejem meg a tarkóm.Igaz nem fejfájásra való,de az erős menta lehűtötte,s így csökkentette a fájdalmam egy kis időre.
Jó babavárást!:)
Szia,
Én a második trimet taposom, és két hete éreztem úgy, hogy inkább a bárd...
A patikában kérdeztem a tapasztalt sokat látott gyógyszerészt, mit lehet ilyenkor bevenni, mire dokihoz eljutottam volna meg is hülyültem volna.
Nekem sem a panadolt, sem az algopyrint, nem javasolta. Helyette homeopátiás golyókat kaptam, naponta 3*5golyót lehet enni belőle. Nekem 3után elmúlt a fejfájásom, manóka meg jól van 480ftért, tehát nem az ára miatt, javasolta.
Nekem azt mondták, hogy inkább vegyek be gyógyszert, minthogy kínozzon a fejfájás. Az sokkal rosszabb! Bár eddig semmit nem vettem be, mióta terhes vagyok (nekem amilyen gyorsan jön a fejfájás, olyan gyorsan el is tűnik), de nekem a védőnő Panadolt, az orvos meg algopyrint javasolt, ha fejfájásom vagy esetleg lázam lenne. Nálunk a kórházban is az algopyrin a "menő". Persze vannak nagyon jó homeopátiás bogyók is!
24 hetes kismami
Szia,
Az én orvosom azt mondta, hogy a panadol bevérzést okozhat. Én nagyon beteg voltam 4-5 hetesen, magas lázam volt és algopirynt szedtem. A doktornő véleménye szerint ez az egyetlen olyan láz és fájdalomcsillapitó ami nem okoz bevérzést, ráadásul mivel az egyik legrégebbi gyógyszer, nagy múltra tekint vissza. Igy a mellékhatások is jobban ismeretesek mint más gyógyszereknél....
7 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!