Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizesedek, de nagyon durván...

Vizesedek, de nagyon durván pár napja, mit tehetek azon felül hogy pihenek és felpolcolom a lábam?

Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok eddig nem híztam,jóformán csak 3 kg-ot most viszont iszonyatosan vizesedek,és a kilók is jönnek fel,már a kezem is vizesedik:(
2013. máj. 3. 20:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Vérvételen voltam nemrég,plussz nézték a vizeletet azzal nincs gond,vérnyomásom magas volt de 14 hetes kora óta szedek vérnyomáscsökkentőt,az már helyreállt,mérnem kell napi 5ször,de azzal már nincs gondom!Hüvősebb időben 6-7 körül sétálgatunk a párommal!A sör viszont tényleg jó,azért is mert hidegen jólesik a citromos,és utánna rohangálok a wc-re bár olyankor nincs olyan dagadt a lábam!
2013. máj. 4. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!