Kismama leggings dereka felül milyen, akinek van milyen márka?
Itt azt nézem, hogy legalább 5 cm széles a derék része ezeknek!
Nézzél csípő fazont ha azt fel tudod venni és vegyél rá bandázst!
a sima csípő fazon+bandázzsal az a gondom hogy állandóan igazgatnom kell meg lehajolok, kilóg, aztán megint igazgatom...szóval az nem annyira..
nem értem ezeket a fazonokat hogy ott a pocak alatt van félig ez a gumipánt vagy derékpánt vagy hogy hívják de az nem pöndörödik le akkor a pocakról vajon?
Én a kínaiba vettem leggings-et! én gumit cseréltem amúgy benne és úgy jó volt a hasamra az a méret ami combba és fenékbe kellett! :D
1. vagyok
nagyon köszi akkor oda benézek sok sok tunikám van sajnálnám ha nem tudnám hordani őket, a kismama farmer még drágább lenne mint ha veszek 2 legget.
1-es köszi a tippet sajnos én extra béna vagyok kézügyesség terén tudományom a gombvarrásig terjed össz:)))
Be mész egy méteráru boltba, meg mondod mihez kell a gumi, leméred a hasadra, otthon azt a részt ahol a gumi fut a naciba kicsit megbontod, ziherjsztűvel belefűzöd a gumit, és vagy csak egy kis csomót kötsz rá, vagy összeöltöd és a ott is ahol megbontottad! 10 perc se kell hozzá! :D
1. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!