Terhesen tavasszal ősszel milyen ruhákat hordtok? Leggings? Öltözködési tippek?
Figyelt kérdés
9hetes vagyok.Soha nem volt leggingsem de egy ideje szeretnék,és,móst,h kezdek pocakosodni,gondolkodóba estem,h.mit veszek majd fel.Sok nőt láttam a környékünkön aki állandóan melegítőbe meg hatalmas pólóba vol .Szeretnék nőiesen öltözni majd.Pl legginghez milyen lábbeli?És felülre?2013. jan. 26. 06:20
1/15 anonim válasza:
Felülre hosszú póló, illetve pulcsi, lábbeli pedig az időjárásnak megfelelő.
2/15 anonim válasza:
Nekem ősszel volt óriási hasam.Nov.12.-én szültem.Cicanaciban jártam,mert nagyon kényelmes volt és hozzá tunikát vettem fel,vagy hosszabb felsőt amiből nem lógot ki a pocakom.Lábbelinek pedig tavaszi illetve őszi csizmit,laposat.:)
3/15 A kérdező kommentje:
Most nézem,nem is őszt akartam írni! :D Addigra már meglesz a babáwmk.Tavasszal meg nyáron?Na,így helyes.
2013. jan. 26. 10:49
4/15 anonim válasza:
Nekem nyáron is volt hasam.2.vagyok.Akkor ilyen buggyós nacikat hordtam,ezeket a hárem nacikat térdnadrágban,aminek nem szoros a hasa hanem kicsit szélesebb.És hosszabb fazonú felsőket.Nem szeretem a szoknyákat.:)
7/15 anonim válasza:
Gumis derekú nacit, leggingst, fenék alá érő, hasban engedő inget, tunikákat, balerina cipőt vagy sportcipőt hordtam leginkább, de magas sarkút is. Nyáron hosszú nyáriruhák. Nem vagyok egy nagydarab, és a hasam sem volt az, úgyhogy kismamaruhám nem volt. Inkább hosszabb pamut trikók. Vagy a végén farmer, kigombolva :D
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!
2013. jan. 26. 16:39
10/15 anonim válasza:
Én laza ruhákat hordtam, de igyekeztem én is nőiesen öltözködni. Itt egy nyári kép rólam is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!