Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tavasszal fog valaki szulni...

Tavasszal fog valaki szulni Angliaban?

Figyelt kérdés
Jo lenne valakivel megosztani a kismamasag oromet es egymasert izgulni a finisben :) Ha valaki szul tavasz korul szivesen varom ide beszelgetni :)
2012. szept. 26. 20:40
 1/3 A kérdező kommentje:

Kedves Adruska koszonom a leveledet, de ne ez volt a kerdesem.

Masodik babamat fogom ANGLIABAN szulni es meg elek.

En is sokat vajudtam de a korhazi korulmenyekre senkine egy rossz szava nem lehet.

Sajnalom ami a baratnoddel tortent, de nyilvan azert kellett megszulnie siman, mert nem kerte a csaszart, mert kerheto.Amig jol van a baba es a mama nem fognak csaszarozni maguktol.

Az üzenet küldője: ADRUSKA

Az üzenet címzettje: Ismeretlen kérdező

Az elküldés időpontja: ma 12:46

Az üzenet oka: A kérdés: Tavasszal fog valaki szulni Angliaban?

Az üzenet szövege: angliában?ott szült a barátnőm,senkinek nem kívánom amit szegénnyel muveltek.szörnyüek azok a korházak szerinte.5kg-os babát meg kellett rendesen szülnie.2napig tartott,majdnem ottmaradtak szegények

2012. szept. 27. 20:59
 2/3 anonim válasza:
Szia! Én tavaszra várom az első babánkat, áprilisra. Hampshire megyében élünk.
2012. nov. 7. 13:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia:)

Ne haragudj eddig nem neztem, hogy erkezett-e valasz :)

En is aprilisra varom a babat :)

Elso gyermeked lesz?

2012. nov. 9. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!