Angliában élő kismamák! Kint van 12. heti genetikai szűrés?
Figyelt kérdés
Angliában fogok tartózkodni a 12.heti genetikai szűrés alatt és nagyon fontos lenne ezt a vizsgálatot elvégeztetnem. Ezzel szűrik a Down kórt, nyitott gerincet, megnézik hogy a belső szervek szépen fejlődnek-e, stb. Részletes ultrahang és vérvizsgálat. Kint csinálnak ilyet? Előre is köszi a válaszokat.2012. aug. 15. 21:02
1/7 anonim válasza:
szia
sztem ez attol fugg h hol fizeted a tb-det. ha itt es mar voltal a dokinal aki tovabbkuldte a papirodat a terhesgondozas miatt akkor igen. ha nem itt hanem magyarorszagon fizeted akkor itt nem vagy jogosult ilyesmire csak ha fizetsz erte. ami sztem eleg koltseges lenne itt kint.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Jelenleg Mo-n fizetem, de van NI számom és bejelentett lakcímem kint is. Szóval szerintem azzal nem lesz gond. Viszont dokinál ott kint még nem voltam, mivel most Mo-n vagyok. Nekem igazából magán úton is jó, egészen addig amíg nem több száz font, de gondolom azért nem annyiba kerülne és persze azokat a teszteket csinálják amiket itthon kérnek.
2012. aug. 15. 21:16
3/7 anonim válasza:
hat a magan uton valo vizsgalatban nem tudok segiteni. probalj meg a neten rakeresni. remelem sikerul valamit talalnod ami nem egy vagyon
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, azért először megpróbálkozok NHSen keresztül intézni valamit.
2012. aug. 15. 22:46
5/7 anonim válasza:
Minél hamarabb keress egy midwife-ot aki kér neked időpontot a kórházban. Vesznek vért, nézik a down kórt is meg nyitott gerincet, stb. Gp-nél vagy regisztrálva?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, vagyok. Köszi szépen akkor keresek egy midwife-ot.
2012. aug. 16. 10:51
7/7 anonim válasza:
Ha van gp-d akkor őket kell felhívni, és mondani hogy midwife-hoz akarsz időpontot. 8 hetes kor körül kell hozzá menni, vesz vért, meg egy csomó papírt kitölt. Mikor jössz ki? Remélem lesz elég idő és kapsz időpontot, mert a nyaki redőt csak a 12. hét körül tudják mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!