Angliaban elok valaki tud magyar nogyogyaszt Londonban? Menchester nagyon messze van tolunk (del anglia).
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, inkabb surgos. Koszonom szepen2012. júl. 8. 17:06
1/11 anonim válasza:
Én is kerestem már. Nincsen csak Manchesterben
2/11 anonim válasza:
Dr.Paku Pétert is felhívhatod. van egy arab származású doki itt tanult tud magyarul én vele is beszéltem ö Londonban is rendel meg talán Paku is néha. nem jut eszembe a neve késöbb irok ha megtaláltam a telszámát
3/11 anonim válasza:
Dr.Paku Pétert már régen nem dolgozik.
4/11 anonim válasza:
jobban mondva ő van Manchesterben
5/11 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat hat nem sok jo, voltam mar dokinal korhazban nem jutok egyrol a kettore terhes vagyok 24hetes, kiderult h fertozesem van es semmmi, allunk es varunk...hazamenni nem tudok legfeljebb magyar nogyogyaszhoz itt kint...koszonom azert
2012. júl. 8. 17:51
6/11 anonim válasza:
Hat annyit tudsz tenni hogy vered az asztalt es eroszakoskodsz egy kivizsgalasert, vagy hogy adjanak kezelest. Itt sajna ez az egyetlen modja.
7/11 anonim válasza:
vagy lehet menni magán dokihoz is. Ők megvizsgálnak,de van ára.
8/11 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat megprobalunk barmit csak vki vizsgaljon mar ki...:(
2012. júl. 8. 20:53
9/11 anonim válasza:
nem találtam meg a számot, de Paku doktort felhívhatod ö fog segíteni.
10/11 A kérdező kommentje:
koszi ma felhivom
2012. júl. 9. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!