Ha elmegyünk egy wellness fürdőbe, én milyen szolgáltatásokat vehetek igénybe? 14 hetes vagyok most, tavasszal mennénk. (kb 25-30 hét)
Mindenképp kerüld a forró fürdőket. A szaunáról megoszlanak a vélemények, én terhesen azt is kihagytam. A masszázst kérdezd meg helyben, de arra számíts, hogy valószínűleg elég kényelmetlen lesz addigra hason feküdni.
És pihenj sokat, amíg lehet. :)
Szia!én megkérdeztem a dokimat,25hetes terhes leszek,mikor megyünk.
A teljesen rendben vagyok/gyunk,szépen fejlődik a baba,stbstb.
A doki annyit mondott, a 35 foknál melegebb termálvizet kerüljem(meg úgy ált. a termált),de ezenkívül ami jólesik,még akár szaunázhatok is. Amúgy az ő véleménye,hogy ezekben a szállodai medencékben klóros,fertőtlenített vizek vannak, ami szinte ártalmatlan..Azért szinte,mert ha azt veszed,semmi nem az,még egy levegővétel sem:D
De ahogy nézem,addig még minimum egyszer megjelensz dokinál,és ha rákérdezel,ő nem harap,hanem válaszol szerintem,és akkor téged is jobban megnyugtat,mint az itt felsorolt jó szándékú,ám korántsem szakszerű válaszok. Ugyanis minden orvos és terhesség más,ami egyiknek jó,az a másiknak tilos lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!