Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elmegyünk egy wellness...

Ha elmegyünk egy wellness fürdőbe, én milyen szolgáltatásokat vehetek igénybe? 14 hetes vagyok most, tavasszal mennénk. (kb 25-30 hét)

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp kerüld a forró fürdőket. A szaunáról megoszlanak a vélemények, én terhesen azt is kihagytam. A masszázst kérdezd meg helyben, de arra számíts, hogy valószínűleg elég kényelmetlen lesz addigra hason feküdni.

És pihenj sokat, amíg lehet. :)

2010. dec. 30. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Én semmit sem vennék igénybe.A jakuzziban nem cserélik le a vizet, ha te belemész, a gőzben szaporodnak a bacik a legjobban, a szauna a meleg miatt, meg a bacik miatt nem ajánlatos, az infrába is annyi ember megfordul, a knepp-taposóban felfázol, masszázs meg hogy?Oldalt fekve?Még talán színterápia, de az engem mindig csak idegesít:)
2010. dec. 30. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 5 percre beleültem a jakuzziba, de tény, hogy a fertőzésveszély miatt nem ajánlják. Szaunázni szerintem szintén nem érdemes rendesen a tocsogós izzadásig, de pár percre nyugodtan menj be. Ha tudsz hason feküdni, akkor a masszázsnak nincs akadálya.
2010. dec. 30. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó vagyok, most látom, hogy csak a 30. hét körül mentek, hát akkor tuti, hogy nem tudsz maszíroztatni!:)
2010. dec. 30. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!én megkérdeztem a dokimat,25hetes terhes leszek,mikor megyünk.

A teljesen rendben vagyok/gyunk,szépen fejlődik a baba,stbstb.

A doki annyit mondott, a 35 foknál melegebb termálvizet kerüljem(meg úgy ált. a termált),de ezenkívül ami jólesik,még akár szaunázhatok is. Amúgy az ő véleménye,hogy ezekben a szállodai medencékben klóros,fertőtlenített vizek vannak, ami szinte ártalmatlan..Azért szinte,mert ha azt veszed,semmi nem az,még egy levegővétel sem:D

De ahogy nézem,addig még minimum egyszer megjelensz dokinál,és ha rákérdezel,ő nem harap,hanem válaszol szerintem,és akkor téged is jobban megnyugtat,mint az itt felsorolt jó szándékú,ám korántsem szakszerű válaszok. Ugyanis minden orvos és terhesség más,ami egyiknek jó,az a másiknak tilos lehet...

2010. dec. 30. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Én semmit sem ajánlanék. Mi nyáron voltunk egy tengerpartos luxus szállodában (európai, nem utazási irodás), ami tele volt jobbnál jobb élményfürdővel. Orvosom erősen nem ajánlotta egyiket sem és nem is mentem be. Csak a tengerbe mertem bemenni, mert azt megengedte. De utánaolvastam előtte nagyon a témának, megkérdeztem más orvosokat is, és igazat adtam az orvosomnak. Azt is tudom, hogy akármennyire is jól fertőtlenítenek egy medencét, nem tudnak kiölni minden bacit, és bármikor el lehet kapni valamit, terhesség alatt nem hiszem, hogy ez hiányozhat egy kismamának. Egyrészt, akkor antibiotikumot kell szedni, másrészt, ha nem derül ki és nincs kezelve, akkor koraszülést is okozhat egy-egy fertőzés. Én vigyáznék ezzel. Bár, most télen mást nem tud az ember egy wellness fürdőben mit csinálni, de én kibírnám.
2010. dec. 30. 13:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyjából erre gondoltam én is, hogy a medence melletti padról nézegethetek :) Az nem túl sok, uh szerintem halasztjuk ezt a dolgot őszre, mikor már a pici is fürödhet.
2010. dec. 30. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!