Vizesedek, de nagyon durván pár napja, mit tehetek azon felül hogy pihenek és felpolcolom a lábam?
CSALÁNTEÁT NEM SZABAD TERHESEN!!!!!!!
Ne írjatok már hülyeséget... próbáld ki viszont az alkoholmentes sört! Mivel vízhajtó, nekem nagyon gyorsan kihajtja a vizet! Ha nem szereted az ízét, vegyél ízesítettet!
Őszinte leszek nem jò arra semmi!Én is vizesedtem mint állat,kezem arcom bokám làbszáram.Olyan voltam mint egy vizzel teli lufi.Kipròbàltam mindent,de semmi.Birdd ki még nem szűlsz és àllj hozzá pozitivan.
Boldog babavárást.
Mozogj legalább napi fél órát (pl. reggeli kilépős séta, amikor még nincs meleg). Ha fekszel vagy ülsz, polcold magasabbra a lábad a csípődnél. Igyál sokat. Kerüld a sót. Tarts heti 1 alma- vagy gyümölcsnapot (amikor csak azt eszel).
Sajnos a vizesedés toxémia vagy májgondok jele is lehet. Nézess a vizeletedben fehérjét (védőnő, patika), mérd a vérnyomásod és küldjenek el vérvételre is (háziorvos, nőgyógyász).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!