Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség miatt törhet...

A terhesség miatt törhet ennyire a hajam vagy a garnier hajszínezőtől?

Figyelt kérdés
Kb mióta kiderült,h.terhes vagyok azóta törik a hajam és kb ebben az időszakban lett a hajam is befestve.Azóta újra ezzel lett festve egyszer,és már vágtam is a hajamból.De ugyanúgy törik.Használok balzsamot is,és nem is fésülködök szinte csak mielőtt hajatmosok.Mióta terhes vagyok a hajam alig nőtt valamit mert letörik,pedig azt mondják ilyenkor a haj jobb lesz.
2013. máj. 3. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem elsősorbana festés a baj. a terhesség talán rátehet egy lapáttal, de alapvetően a festés és a helytelen kezelés lehet a baj. ahajhullás inkább a szoptatás idején jelentkezik. én is babát várok és még sosem volt ilyen szép és könnyen kezelhető a hajam, mint most. mondjuk a terhességgel az életmódom is megváltozott, nyilván a sok vitamin, cigi- és alkoholmentes élet is kedvez neki. (még mielőtt: nem voltam alkesz, de társaságban elfogyasztottam 2-3 deci bort és melegben egy doboz sört néhanapján, viszont elég rendesen dohányoztam)
2013. máj. 3. 16:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Én nem is dohányoztam és talán ha 2havonta egy pohár sört ittam.Szedtem a terhes vitamint,de letettem.Vizet is 5x annyit iszok mint előtte.Milyen sampont használsz?Terhesség előtt már pont rendbe jött a hajam,a régebbi igénybevételektől.Nem volt száraz sem csak gyorsan zsírosodott.Most meg a töve még hamarabb zsírosodik a vége meg száraz.Nem mertem zsíros hajra valót venni mert még jobban kiszárítja.
2013. máj. 3. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
váltogatom, semmi különös: alverde garnier, schauma, mikor mi. de általában max kétszer veszek egymás után uolyat, mert azt tapasztaltam (terheség előtt is), h valahpogy kifárad benne a haj. nekem az vált be, ha váltogatom. az enyém selymes fényű, puha tapintású, gyakorlatilag egy hétig zsírmentes lett a terhességgel és a vége is szép (azt alapból ápolom azért, de nem törik). miért hagytad abba a terhesvitamint?
2013. máj. 3. 17:09
 4/9 A kérdező kommentje:
A dokim javasolta.Minden nap nem eszem,heti 1x csak.
2013. máj. 3. 17:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Bizony a terhesség miatt!Nekem is ilyen lett a hajam mióta babát várok, pedig nekem festve sincs, színezve sincs!A fodrászom azt mondta h a hormonok csinálják, van akinek szép lesz van akinek rossz a hajszerkezete!Sőt olyant is látott már h a haj színe teljesen megváltozott, illetve h a göndörből egyenes lett!Nyugi, nekünk viszont az a szerencsénk, h majd szoptatás alatt nem hullik ki a terhesség alatt bent maradt haj :)

21hkm

2013. máj. 3. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:

"A dokim javasolta.Minden nap nem eszem,heti 1x csak."

megkérdezhetem, h mivel indokolta. csak mert nálam tabletta tabletta hátán, gyakorlatilag napi menüm van abból, h mikor mit kell bevennem és szívesen elhagynám a terhesvitamint, ha lehet, mert már fáj tőle a gyomrom (a többit tuti nem hagyhatom el)

2013. máj. 3. 17:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Mert a baba már most túl nagy.De igazából tudom az emberek véleményét erről úgyhogy ezt nem szeretném tovább ecsetelni.Magnézium tablettát naponta reggel este meg vas pezsit iszok 2naponta.De nem a vitamin miatt van,mert nem is szedtem a terhesség előtt se csak kb a 2hónaptól.
2013. máj. 3. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
bocs, nem tudtam, h ez provokatív téma, én tényleg nem annak szántam, csak érdekel, mert kicsit megkönnyebbülnék, ha nekem is ezt mondaná a doki. én is szedek vassat, mert vérszegény vagyok és az istennek se javul, meg rengeteg magnéziumot, mert görcsölgetek és mellé még egyebeket is kellene, de allergiás vagyok rájuk, plusz még a terhesvitamin, amitől kezdek besokallni. jövő héten megyek uh-ra, kíváncsi leszek, mekkora a baba. jó lenne, ha én is elhagyhatnám, mert jó lenne már kicsit pihentetni a gyomromat :)
2013. máj. 3. 18:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Csak azért nem akartam ezt firtatni mert az emberek többsége nem hiszi el,h.ezek a vitaminok közrejátszanak a baba súlyában.Én is vashiányos voltam még annó.Az első labornál meg pont az alsó határon volt.Pont a héten volt a kövi,kíváncsi leszek.Csak elcsesztem mert előző nap is bevettem mindent és nem kellett volna.Puff neki. Szerencsére panaszmentes a terhességem így nem kaptam külön tablettákat csak az önszorgalom.Te hány hetes vagy?Én épp ma töltöttem a 24-et.
2013. máj. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!