Létezik olyan, hogy terhesség alatt van az a cukor vizsgálat és nekem csak a vért vették le és nem kellett innom semiféle cukros folyadékot?
7-es, tényleg, kicsit nincs ebben igazad, semmi kötözködés nélkül. Ugyanis ez egy nagyon veszélyes dolog, ha diabéteszes a kismama. És sehogy máshogy nem derül ki, csak ezzel a terheléses cukros lötyis vizsgálattal sajnos! Még a zsömle tejes sem az igazi, mert nekem arra föl sem megy a cukrom, viszont a cukros lötyire magas lett. Épp, hogy nem kell diétáznom, de keveset kell ennem szénhidrátból, cukrot egyáltalán nem és figyelnem itthon az étkezés utáni cukorszintet. Illetve, valószínűleg a 30. hét körül ismétlés lesz. Nem vicc a terhességi diabétesz, nagyon veszélyes a magzatra nézve és máshogy nem derül ki:( Sajnos! Szerintem, senki nincs oda ezért a vizsgálatért, én nem voltam tőle rosszul, de kinek van kedve 2 órát ücsörögni a váróban.
Kérdező, ez nem volt a kötelező vizsgálat, pedig kötelezően meg kell csinálniuk. Csak az éhgyomridat nézték és az semmire nem elég. Nekem tök alacsony az éhgyomrim, a terheléses mégis magas lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!