Miskolcra a Bató házban,4D-s ultrahangra megyek holnap, de nem tudom, hogy a vizsgálat alatt bent lehetnek e a családtagok? , mert az Aranykorviniban tudom hogy bent lehetnek. Kinek mi a véleménye, ki volt már ott?
Bemehetnek a hozzá tartozók,én ott voltam a párommal 2x is,egyik alkalommal jött velünk az apósom is,és még a szonográfus meg is kérdezte,hogy nem hívjuk be őt is??És a párom úgy hívta be.Szóval mindenki bemehet veled :D
Most mentek először 4D-re?
33+1 hkm
Hát nagyon jó élmény lesz,majd meglátjátok.Mi először 13 hetesen voltunk,de az is csak azért volt,mert az itthoni orvosban nem bízom meg,és a 12 hetes Uh-ot letudta 3 perc alatt :/ És felül akartuk vizsgáltatni a dolgot,és mondták a kórházban,hogy van 4D-re is lehetőség,és így jutottunk oda.Aztán második alkalommal 25 hetesen voltunk :)
22 percesre mentünk,6.000 ft volt,és kaptunk először a 13 hetesen 5 db nyomtatott képet és kaptunk egy dvd-t is,második alkalommal is 22 perc volt,ugyan úgy 6.000 ft,csak akkor 9 db képet kaptunk nyomtatva és ugyan úgy megkaptuk a dvd-t is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!