Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen testápolási terméket...

Milyen testápolási terméket használjak a terhesség alatt terhességi csíkok kialakulásának megfékezésére?

Figyelt kérdés

2013. máj. 3. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én olajat használtam! először vettem a gyógyszertárban a csíkok elleni olajat, de ahogy az elfogyott, márcsak a masszázs olajaimat használtam, ugyanaz volt..

de elég egy nagyon zsíros testápoló is! pl. sötétkék Nivea

2013. máj. 3. 15:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Milupa krémet használok terhességi csíkok ellen.
2013. máj. 3. 15:11
 3/12 Babeli Zurzavar ***** válasza:
Ilcsi Csengőlinka olaj, nekem a masodik terhessegnel is nagyon hasznal egy csikom sincs es a sogornom ikerterhessege sem csikozta ossze a hasat:-)
2013. máj. 3. 15:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Én mindkét terhességem alatt babaolajjal kentem be a pocakom még vizesen és egy csíkom se lett.Vagy szerencsém volt és genetika.
2013. máj. 3. 15:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Dm, Babylove Mama massagecreme - Olivás illatú, krémes készítmény, árban most ahogy láttam, kb. 900 Ft körül mozog. Nálunk a családban többen használták, és vagy emiatt, vagy a szerencse miatt, de nem jöttek ki a csíkok. (Én esetemben eddig semmi, később majd meglátjuk. :))

24 hkm

2013. máj. 3. 15:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Az Avon sötét-rózsaszínű Solution terhességi striák elleni krémjét, ami nagyon sok ismerősömnek is bevált. Eddig még nekem sincs semmi.

De az igazság az, hogy ha valaki genetikailag olyan típus, hát állítólag kenheti akármivel, az úgyis kijön...

28 hkm

2013. máj. 3. 15:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is DM, Babylove Mama massagecreme-t használok. 39hkm vagyok, az első babánál csíkos lett a hasam, mert nem kentem folyamatosan, most nem lettek új csíkok szerencsére.
2013. máj. 3. 16:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is az Ilcsis Csengőlinka olajat ajánlom,nagyon bevállt nekem is és egy bnőmnek is, viszont azzal ne napozz,mert fényérzékenyít.... De ezt leszámítva pöpec kis cucc :D
2013. máj. 3. 16:29
 9/12 anonim ***** válasza:

hasamon egy csík sincs, a mellemen annál több :(

szerintem ez csakis genetika. hajlamos-e rá az ember vagy nem. kinek milyenek a kötőszövetei.

22 hkm

2013. máj. 3. 17:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Én baba testápolót használok és annak a tetejére még kenek babaolajat is. Tuti, ami tuti:) Nem érdemes gyógyszertári krémeket venni szerintem, mert egyrészt nagyon drágák, nagy felületet kell kenni vele (én a derekamat, cicimet is kenem), hamar elfogy és nem hiszem, hogy annyival többet tud.
2013. máj. 4. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!