Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek genitális herpese van...

Akinek genitális herpese van évek óta az császárral vagy rendesen fog szülni?

Figyelt kérdés
A dokim egyből császárt javasolt, attól függetlenül, ha éppen lesz rajtam seb vagy sem... :-( annyira örültem, hogy már befordult fejjel, erre meg a herpes miatt kell császározni!
2009. szept. 28. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Ez hülyeség, hogy egyből császár!!! Ne engedd meg! Ha épp nincs kint a herpeszed, akkor szülhetsz természetesen!!! Jéééézus, én dokit is váltanék...

Nekem is volt, a terhesség alatt háromszor is kijött, de a szülés napján nem volt, így természetesen szültem!

Persze, ha kint van a herpesz, akkor oké, hogy császár, mert ahogy hozzáérne a baba, baja lenne belőle.

2009. szept. 28. 15:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Húú, köszi, nagyon megnyugodtam. Azt mondta, hogy a kórházban ahol szülni akarok ott kérdezzem meg az orvosokat, mert mindenki mást javasol. Ő a császár mellett döntene! És egészséges lett a babád? Sajnos nekem a vége felé elég sokszor kijött a herpesem és annyira aggódok, ugye nem lesz baja amíg bent van a pocakban??? Légyszi, légyszi írj!
2009. szept. 28. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

Amíg a pocakban van a baba, addig nem lesz baja, ne izgulj! A lényeg, hogy a szülés napján ne legyen fertőző állapotban a herpesz. Ha már sebes és nem fertőz, akkor szülhetsz természetesen. Emiatt ne engedd a császárt, csak ha tényleg kint van a herpesz, teljesen felesleges műtét lenne.

Az én orvosom nem is foglalkozott ezzel a kérdéssel, azt mondta, majd ha jövök szülni, akkor térjünk vissza rá.

A babám teljesen egészséges, 10 hónapos, és a terhesség óta nem is volt kint a herpeszem!

2009. szept. 28. 16:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon- nagyon köszi a megnyugtató választ! Holnap beszélünk a dokival a kórházban, nagyon remélem, hogy ő is ilyen hozzáállással bír majd mint a te dokid! Minden jót neked :-) kösziiii
2009. szept. 28. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!