Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon-nagy a baj? Biztosan...

Nagyon-nagy a baj? Biztosan baj van?

Figyelt kérdés

Ma voltam 12 hetes Uh-n, ahol az orvos közölte, hogy eddig elszámolták a terhességi heteimet, mert a méret alapján 13 + 4 napos vagyok. A méreteim a következők lettek: BPD:2,32 cm HC:7,8 cm AC:7,53 cm FL:1,01 cm NT: 4,0 mm

Orrcsont: ábrázolódik. Ami a legjobban aggaszt az az NT. Elküldtek genetikai vizsgálatra, jövőhét szerdára kaptam időpontot, de addig megőrülök. Nagyon félek....

2013. máj. 3. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:

lehet, hogy azért vastagabb a nyaki redő, mert már idősebb a terhességed, nem 12 hetes, hanem már közel jár a 14-hez!!

úgy tudom, hogy vastagszik az idő előrehaladtával.

nyugi, minden rendben lesz!

2013. máj. 3. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:

13 hetesen még nincs késő a genetikai uh-hoz, ugyanis azt 12-13. héten végzik. Viszont, nagyon sok nődokinak ősrégi pontatlan uh gépe van, sokuknak nincs megfelelő FMF minősítése. Még nincs késő elmenned egy másik helyre is, akár ide is, ha nincs messze: [link]

Ne aggódj, én megnézetném máshol is a helyedben, hogy megnyugodj.

2013. máj. 3. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
18. héten voltam magzatvíz vizsgálaton (NEM FÁJ!!!). 3 hetet kellett várni az eredményre. Nem volt egyszerű várakozni, de nem bántam meg. Nem kell félni, minden rendben lesz.
2013. máj. 3. 16:19
 4/6 B.Nikol ***** válasza:
Szia én is így jártam a hetekkel kapcsolatban! Én is 12 hetesen voltam amikor kiderült, hogy a méretek alapján 13+4 napos a gyerek! Az AFP-t jövőhéten intézzük az eredeti dátum alapján sajnos, mert úgy kaptam időpontot, de az UH-t már 1 héttel korábra kérték! Nekem az NT viszont ekkor 1,7 mm volt! Szóval járj utána a dolgoknak, mert tényleg magas az a 4,0 mm! Ne aggódj, tényleg pontatlanok a gépek, de menj biztosra! Én is félek és amíg meg nem születik félni is fogok, hogy valami baja van! Jó babavárást!
2013. máj. 3. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! 12 hetes uh-n én is 13+2 voltam, de a tarkóredő 1,5 mm volt. Szerintem is nézesd meg másik dokival.
2013. máj. 3. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, nekemkonkrétan ezekkel a méretekkel majdnem 12 hetes terhesnek állapítottak meg.Én néztem a táblázatot és kb 12+4 hetes lehettem ekkor.De az NT valóban sok nektek, bármilye idős a terhességed.Futás egy másik dokit felkeresni.

Sok szerencsét

2013. máj. 4. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!