Nagyon-nagy a baj? Biztosan baj van?
Ma voltam 12 hetes Uh-n, ahol az orvos közölte, hogy eddig elszámolták a terhességi heteimet, mert a méret alapján 13 + 4 napos vagyok. A méreteim a következők lettek: BPD:2,32 cm HC:7,8 cm AC:7,53 cm FL:1,01 cm NT: 4,0 mm
Orrcsont: ábrázolódik. Ami a legjobban aggaszt az az NT. Elküldtek genetikai vizsgálatra, jövőhét szerdára kaptam időpontot, de addig megőrülök. Nagyon félek....
lehet, hogy azért vastagabb a nyaki redő, mert már idősebb a terhességed, nem 12 hetes, hanem már közel jár a 14-hez!!
úgy tudom, hogy vastagszik az idő előrehaladtával.
nyugi, minden rendben lesz!
13 hetesen még nincs késő a genetikai uh-hoz, ugyanis azt 12-13. héten végzik. Viszont, nagyon sok nődokinak ősrégi pontatlan uh gépe van, sokuknak nincs megfelelő FMF minősítése. Még nincs késő elmenned egy másik helyre is, akár ide is, ha nincs messze: [link]
Ne aggódj, én megnézetném máshol is a helyedben, hogy megnyugodj.
Szia, nekemkonkrétan ezekkel a méretekkel majdnem 12 hetes terhesnek állapítottak meg.Én néztem a táblázatot és kb 12+4 hetes lehettem ekkor.De az NT valóban sok nektek, bármilye idős a terhességed.Futás egy másik dokit felkeresni.
Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!