Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyesek miért gondolják azt,...

Egyesek miért gondolják azt, hogy a 38. hét még korai megszülni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha magától indul akkor nem korai. De egyébként ha még nem akar magától jönni akkor igen.

Én olvastam az ominózus kérdésedet, és ne haragudj, de elég furcsa az egész, hogy te úgy gondolod nincs bent biztonságban, nem is értem... Azt az orvos jobban tudja az UH, ctg, egyéb vizsgálatok alapján.

2013. ápr. 30. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem a 38-adik heti szülés a korai, hanem az ok nélkül 38-adik héten mesterségesen beindított szülés. A baba nem véletlen marad bent magától x ideig, csak akkor kell kivenni, ha vmi gond van.
2013. ápr. 30. 14:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Jah, mintha hetente járhatnák uh-ra. Te azt sem tudod mennyi és milyen vizsgálat van nálunk. Sajnos itt a kismamákon spórolnak és hidd el nem ok nélkül parázok...
2013. ápr. 30. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Protokoll szerint 4 UH kell a terhesség alatt. Egyébként meg másból is tudja a doki ha valami nincs rendben. A másik kérdésednél azt írtad, szerinted nincs biztonságban bent a babád, mert keveset mozog...hát 38 hetesen már nem igazán van helye mozogni, gondolom nst-re vagy ctg-re már jársz hetente, ha valami baj lenne ott kiderülne. Magadat paráztatod, ezt már a másik kérdésednél is többen leírták. Jobb lenne ha megnyugodnál, mert ez az idegeskedés viszont tényleg nem tesz jót a babádnak, kijönni viszont nem fog amíg nincs itt az ideje, akármilyen házi praktikát is vetsz be.
2013. ápr. 30. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!