Alacsony AFP eredmény. Lehet hogy korai volt?
Betöltött 16 hetesnek kell lenned. Egyébként nem lehet az AFP-re adni, sokaknak ad fals eredményt. Nekem mindhárom jó volt, de ha rossz lett volna sem paráztam volna rá:)
Kétlányos 37hkm.
Én sem pont 16 hetesen voltam, mégis jó lett!
Azért ha nem jó az eredmény, az ad okot aggodalomra, ezért mégegyszer megcsináltatják, ultrahangra elküldenek... Kivizsgálnak tényleg van-e baj!!?
Szia!
Én tegnap majdnem megőrültem mikor megkaptam az eredményem!
0,58mom korrigált 0,60. Itt gyakorin én is tettem fel kérdést, de sokan megnyugtattak, hogy másoknak is volt ilyen eredmény.
A védőnöm azt mondta erre ne alapozzak, mert már elavult.
Még a 12. Hétben csináltattam kombinált tesztet ami negatív lett.
1:3200hoz.
Azt mondta, hogy a kombinált a megbízhatóbb!
Holnap megyek SZTKba, hétfőn meg a magánhoz. Aért biztos ami biztos.
Tuti nem izgulnék a helyedben ilyen eredmény mellett!!!
17+4hkm
A 12. Héten a Down kórt szűrik, az afp-vél meg a velőcsőt záródást.
Azért ha ennyire elavúlt lenne akkor nem csinálnák feleslegesen a vizsgálatot!
Azért van a 16. Héten, hogy a 18. Heti uh-on a doki menézze ha nem jó az eredmény, lát-e valamit
Kedves utolsó!!!!
Ajánlom figyelmedbe!
Az orvosom is megnyugtatott, és az elavult szót sem én találom ki!:)
A 2 fiamnál 0,66 volt mindkettő, egészséges, gyönyörű gyermek :)
Érdekes az első fiamnál még jó volt, most a harmadik babát várom és ismét alacsony lett.0,58 és 0,62
Kicsit azért bennem van a frász de végül is tényleg egy jobb uh-n megnézik, a nemét is megtudom :) remélem nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!