Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 29 én kellett volna megjönnie...

29 én kellett volna megjönnie de 26 a viz-ből poz illetve 28 a b. hcg vérből 414 lett az eredmény csütörtökön megyek orvoshoz félek hogy elküld melegebb éghajlatra hogy minek mentem még el. Szerintetek nem korai? Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mások a nemvárt napja előtti pozi teszttel már rohannak az orvoshoz és akkor se nézi őket hülyének. MAximum nem fog a megvastagodott méhnyálkahártyán kívül semmit látni uh-n. Az én dokim először nem is uh-zott, csak megtapogatta kézzel a méhemet, h meg van-e nagyobbodva?

2012. szept. 4. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Elküldeni lehet nem fog, de tök feleslegesen mész, megvastagodott nyálkahártyára és esetlegesen megnagyobbodott méhre nem fogja megállapítani a terhességet. 2 hét vérzéskimaradás után már látja UH-val, addig felesleges menni.
2012. szept. 4. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
El nem fog küldeni,csak nem fog még látni semmit.És vissza hív.Én 7 hetesnél előbb nem mennék.
2012. szept. 4. 16:09
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat azért akarok most elmenni mert a héten vagyok szabin és ha megállapítja a terhességet azonnal táppénzre fogok jönni mivel kórházba dolgozom és ott a fertőzés veszély igen magas nem akarok kockáztatni ez a munkahelyemen is meg van beszélve ha ugyvan akkor el is engednek remélem valamit fog már látni de ha nem akkor a következő egy hétre a háziorvossal fogom kiiratni magam addig majd elmondom neki mit akarok elég megértő azért köszi
2012. szept. 4. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
terhességet megállapítani uh alapján fog. Akkor beszélünk terhességről, ha uh-n látja az élő embriót (azaz tapasztal szívműködést), ami minimum 7 hetes terhesség
2012. szept. 4. 17:57
 6/6 A kérdező kommentje:
majd megírom csütörtökön mit mondott
2012. szept. 4. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!