Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pöttyös lett a hasam. Mással...

Pöttyös lett a hasam. Mással is történt már ilyen?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok
2009. szept. 27. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
A terhesség alatt előfordulnak bőrkiütések, nekem konkrétan az első 10 hétben volt a hasamon, apró sok kicsi pötty, de elmúltak hamar. Ami kiütést okoz az a vas tabletta pl, de nekem akkor a mellem volt pöttyös. És milyenek a pöttyök? Azért azt jó lenne tudni... nehogy himlő legyen, mutasd meg dokinak ha bizonytalan vagy!
2009. szept. 27. 18:28
 2/6 A kérdező kommentje:

nem, nem himlő, inkább ilyen csalánkiütés-féle. Ma vettem észre. Csak a hasamon van. Olvastam itt valahol, hogy valakinek volt, azért gondoltam, hogy másnak is lehet. Nem vagyok allergiás, vas-tablettát nem szedek.

Köszi a választ

2009. szept. 27. 18:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Ahogy te is írtad: apró sok kicsi pötty
2009. szept. 27. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is sok pici pötty volt a hasamon meg a combomon is. Viszkettek is, de nagyon. Valószínűleg nemsokára csíkjaid is lesznek. :( Nekem kb 2 hét múlva repedt szét a bőröm a pöttyök megjelenése után. De az is lehet, hogy valami allergiás reakció.

2009. szept. 27. 18:50
 5/6 A kérdező kommentje:
hát, elég szomorú, kedves utolsó. Neked hány hetesen jelentek meg?
2009. szept. 27. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Pontosan már nem emlékszem, hogy hányadik héten repedtem szét, kb. 29-30. héten, de a pöttyök már előtte 1-2 héttel jelentkeztek. Több flakon striák elleni krémet kentem magamra a terhesség elejétől, de sajnos nem segített. Aki hajlamos rá az úgy jár mint én. :(
2009. szept. 27. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!