Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeptemberre kiírtak hogy...

Szeptemberre kiírtak hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 20:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Szuperül :) szerencsére. Kisebb kellemetlenségek vannak, de ez elhanyagolható. Nagyon várjuk a kisbabát és már most imádjuk.
2013. ápr. 29. 21:03
 2/29 anonim ***** válasza:
Szia,személy szerint én fantasztikusan érzem magam :)Legszebb és legjobb időszakot élem ugy érzem,mindennek örülök,nagyon jól érezzük magunkat :) Boldogság költözött az életembe :) Előtej,baba mozgolódás,fáradékonyság...első hónapok hányással,rosszulléttel,erőtlenséggel teltek,hisztis voltam és végre már élvezni tudok minden pillanatot :) Most sárgadinnye kivánós időszakba léptünk :) Te hogy érzed magad? 21hkm
2013. ápr. 29. 21:04
 3/29 Eboktató válasza:

Így a 21. hét elején nem esik jól ez a nagy meleg. De valószínűleg a cukor is rásegít. A gyomorégésen kívül nem voltak rosszulléteim. Baba egyre többet és egyre intenzívebben mozog.

Ez egy csodás időszak! :)

2013. ápr. 29. 21:11
 4/29 anonim ***** válasza:

1-es vagyok:

Én a görögdinnyét kívánom, de nagyon :D

2013. ápr. 29. 21:15
 5/29 anonim ***** válasza:

No, ilyen sok 21 hetes babás van itt? :)

Én ma összesen 4-szer pakoltam fel/le a 16 hónapos fiamat babakocsistól a buszra, illetve 2szer a metró aluljáróba, ami rendkívül jól esett, imádom az embereket...

Ezt leszámítva, és igazából ezt is beleértve, teljesen jól vagyok, tele energiával, egész nap a játszótéren, imádva a tavaszt/nyarat, és ahogy az elsőnél most sem ismerve sem a rosszullétet, sem a kívánósságot.

2013. ápr. 29. 22:12
 6/29 anonim ***** válasza:
Köszi, remekül :) ahhoz képest hogy hajnalban (4kor) kelek rendszeresen. De 6 körül mindig vissza tudok aludni :) annyira be voltam pánikolva az utóbbi időszakban hogy nem mozog még mindig a baba, de már 4 napja folyamatosan érzem a mozgolódását aminek nagyon örülök. A babánk nemét még mindig nem tudjuk, ezért megyünk május végén egy extra uh-ra akkor leszek 24 hetes. Én is a görögdinnyét kivántam meg tegnap, vettem is de annyira fehér, éretlen volt belül, hogy ki kellett dobni. És te hogy vagy?
2013. ápr. 30. 04:57
 7/29 anonim ***** válasza:

én is 21 hetes vagyok :)

babó már mocorog rendesen. pár napja újra elért a reggeli hányás :( nem is értem. de amúgy egész nap nagyon jól vagyunk. sokat sétálunk, élvezzük a jó időt :) csak az allergia ne kínozna :(

2013. ápr. 30. 07:36
 8/29 anonim ***** válasza:
1 és a 3 választ mintha én írtam volna , úgyanígy érzem magam, dinnye, és imádom már a babám....:-))) Most eprezem addig:-) Boldog babavárást mindenkinek!
2013. ápr. 30. 09:03
 9/29 anonim ***** válasza:
És tudjátok már ki lakik odabent? Hol fogtok szülni? Vannak már neveitek? :)
2013. ápr. 30. 11:15
 10/29 kabymaci ***** válasza:
Én is 21+4 hetes terhes vagyok mi is jól vagyunk bírjuk a meleget :) Nekünk kisfiúnk lesz. Tennétek fel pocak képet ?:)
2013. ápr. 30. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!