Hányan várjuk a babánkat szeptemberre? Van megérzésetek, hogy esetleg milyen nemü lesz?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg már tudjátok,hogy kislány vagy fiu lesz?2013. ápr. 8. 19:50
1/25 anonim válasza:
Én szept.12-re várom. Máj.2-án megyünk 4D -re ,leghamarabb ott fog kiderülni a neme.Megérzésünk kislány. Már van egy kislányunk és a pocakom ugyanilyen volt vele.A rosszullétek is hasonlóak voltak.A héten megyek a 18.heti genetikai uh-ra.
2/25 anonim válasza:
Mi is, szeptember 18. Nemét nem tudjuk még , de a megérzésem kislány:-))) Nekünk első baba.Érdekes, erre felénk nincs 18 heti uh....:-( , majd csak 20 héten van esély hogy megtudjam a nemét. Izgatott vagyok.
3/25 anonim válasza:
szeptember 8.
én is lányt érzek :)
mi jövő héten megyünk uh-ra. remélem, hogy megtudjuk a baba nemét is :)
4 D-re nem is tudom, hogy hányadik héten érdemes menni, de mi is készülünk :)
4/25 anonim válasza:
Mi az elsővel a 21. és a 32. héten voltunk 4D-n. Mindkettő jó volt. Minden látszott rendesen .
5/25 A kérdező kommentje:
Boldog babavárást nektek is :) De ez érdekes,én szeptember 10 környékére vagyok kiirva,és én is lányt érzek,viszont oylan sokan mondják,hogy a várandósság nagyon megszépitett és az öregek szerint aki szép annak fia lesz...és már teljesen összezavartak,és 20.héten megyek uh-ra,kivancsi avgyok mit lát majd a doki,a páron erősen állitja hogy ugyis lány lesz,ne is izguljak :D aztán készülünk mi is 3D-re :) szóval nem sokára csak kiderül ki lakik a pocakomban :)
2013. ápr. 8. 20:58
6/25 anonim válasza:
Mi szeptember 10-re vagyunk írva, fiú gyanús, de a párom lánynak érzi :) Nálunk sincs 18.heti Uh, csak 20 hetes, de nekem a baba mérete alapján előrébb vettek egy héttel, így jövőhéten mehetek 20. heti uh-ra! 24. héten megyünk 4D-re, bár a kislányommal 20 hetesen voltam, és minden csodálatosan látszódott!
7/25 anonim válasza:
Én szeptember 16-ra vagyok kiírva, és a dokim azt mondta, hogy 85%, hogy kisfiú, és én is és mindenki kisfiút érez :) Boldog babavárást :)
8/25 anonim válasza:
Off: Szandrus! Az én kicsi fiammal is szept 12-re voltam kiírva és akkor is született :)
9/25 anonim válasza:
Sziasztok!Szeptember 12re várjuk a kislányunkat :) Doki a 18 hetes uhn 85%ra lánynak mondta, és én is annak láttam az uhn :) (egy pár uhs képet végignéztem itthon, fiúsat, lányosat :D) 24 hetesen megyünk 4Dre, ott már biztosan 100%lesz, ha megmutatja magát :D Pocakom alakjából mindenki fiúnak mondta, és én is fiúnak éreztem,de a doki megingatott jócskán benne :)
10/25 anonim válasza:
Valamelyik nap raktam fel képet a pocakomról. 7-ből 6-an kislányra tippeltek.És valaki 30 hetest írt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!