Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek van megérzésetek azzal...

Nektek van megérzésetek azzal kapcsolatban, hogy hányadik héten fog kibújni a pici?

Figyelt kérdés

nem tudom miért, de biztos vagyok benne, hogy 38. héten fog megszületni. jó pár napja bennem van ez az érzés, eddig csak párommal, és anyukámmal osztottam ezt meg. erre ma 2 ismerősöm is megjegyezte, hogy csodálná, ha a végéig kibírnánk (ezt a pocakom mérete miatt mondták-és bár tudom a kettő nem függ össze, de mégis...)

ti is éreztek így? vagy éreztetek?

2012. dec. 15. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is az eleétöl azt gondolom hogy elöbb fog világra jönni.Erre még a jövö hét áll rendelkezésére :D Remélem megérkezik,nagyon bizom benne.A nagy pocak meg tényleg semmit nem jelent.
2012. dec. 15. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én is teljesen abban a hittben éltem,hogy nem húzzuk ki végig,és a 38.héten megszületik.Ehhez képest 40+4-re született a kislánykám,3100 grammal és 54 centivel.Én az utolsó napokban már minden este azt éreztem,hogy "igen,ez lesz az,ma éjszaka szülünk!:D
2012. dec. 15. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Elsőnél bejött, szerettem volna, ha májusi baba lenne, és az is lett. (38 hetet töltöttem)

Másodiknál akkora hasam volt már 8 hónaposan, h azt hittem a 38. ha kihúzom, jó lesz, biztos nem fogom tovább "bírni". Hát, 40+3 naposan ki is bújt....:))

2012. dec. 15. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Az elsőnél biztos voltam, hogy "pontos" lesz. 40+0-ra született.

A másodiknál abban voltam biztos, hogy sietni fog. Progi császár volt. Máj. 25. volt a hivatalos időpont, máj. 22-re volt kitűzve a műtét napja, de ő még ezt sem várta ki, máj. 21-én hajnalban elindult :)

2012. dec. 15. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Elsőnél azt hittem pontos lesz,37.hétre érkezett. Másodiknál úgy éreztem tuti nem húzzuk ki végig,mások is megjegyezték ekkora hassal kizárt,és 41.hétre született császárral.
2012. dec. 15. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
2010. július 3.-ra voltam kiírva és elég korán úgy éreztem, hogy június 20.-án fog megszületni a kíslányom. Erre július 4.-én született csak meg, ennyit ért a megérzésem:-).
2012. dec. 15. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
megérzés az nem mindig jön be,de aki hisz benne annak ugy lesz
2012. dec. 16. 08:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem bejött. És nekem is mindenki azt mondta, hogy tuti nem húzom a végéig. Még "fogadtunk" is, hogy mikor fog születni.

Most is azt érzem, hogy nem várjuk meg a 40. hetet.

2012. dec. 16. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!