Nektek van megérzésetek azzal kapcsolatban, hogy hányadik héten fog kibújni a pici?
nem tudom miért, de biztos vagyok benne, hogy 38. héten fog megszületni. jó pár napja bennem van ez az érzés, eddig csak párommal, és anyukámmal osztottam ezt meg. erre ma 2 ismerősöm is megjegyezte, hogy csodálná, ha a végéig kibírnánk (ezt a pocakom mérete miatt mondták-és bár tudom a kettő nem függ össze, de mégis...)
ti is éreztek így? vagy éreztetek?
Elsőnél bejött, szerettem volna, ha májusi baba lenne, és az is lett. (38 hetet töltöttem)
Másodiknál akkora hasam volt már 8 hónaposan, h azt hittem a 38. ha kihúzom, jó lesz, biztos nem fogom tovább "bírni". Hát, 40+3 naposan ki is bújt....:))
Az elsőnél biztos voltam, hogy "pontos" lesz. 40+0-ra született.
A másodiknál abban voltam biztos, hogy sietni fog. Progi császár volt. Máj. 25. volt a hivatalos időpont, máj. 22-re volt kitűzve a műtét napja, de ő még ezt sem várta ki, máj. 21-én hajnalban elindult :)
Nekem bejött. És nekem is mindenki azt mondta, hogy tuti nem húzom a végéig. Még "fogadtunk" is, hogy mikor fog születni.
Most is azt érzem, hogy nem várjuk meg a 40. hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!