Csak engem taszít?

Figyelt kérdés
Nyilván sokaktól megkapom, hogy nagyon ráérek, de ezt a kérdést muszáj volt feltennem. Mostanság megdöbbenve olvasom, hogy a kismamák azt írják, "babás vagyok". Ez az új divat? Ez csak engem taszít? Olyan csúnya kifejezés ez: "babás vagyok"... Olyan érzést kelt bennem, mintha valami betegséget hordozna. Kiráz a hideg! A várandós vagyok, kisbabát várok már ciki?
2013. ápr. 29. 12:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarnak a kifejezések....de a CSI-re végződőek... Szopcsi, puszcsi és társai.

Én mindig azt mondom Kismama vagyok. Pocaklakó? Cuki...de, ha tudom a nemét azon szólítom.

Kérdezò, ha lesz babád ill. kismama leszel, majd megérted!

Átérzem, mert akkor szám volt mint a bécsi kapu, hogy:Én, soha nem fogok olyan lenni....:D

Na persze....

Mikor meg már megszülte a babát, azzal együtt el is felejti milyen volt kismamaként.

18+3hkm

2013. ápr. 29. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!