Kérlek ajánljatok jó nőgyógyászt Zalaegerszegen!
Várhatóan császármetszés és problémás terhesség
esetére kit válasszak?
Szia! Első vagyok, köszi a privit, nagyon tanulságos volt. A Németh Gáborról annyit tudok, hogy amikor bent feküdtem, akkor egy keszthelyi lány őt kérte meg, hogy legyen a dokija, úgy hogy nem is ismerte, kb. egy héttel a szülés előtt, igaz nem tudta, hogy egy hét múlva szülni fog. Szerintem a pénz reményében simán elvállalja a szülést is. Ugyanezt a keszthelyi lányt a Zéta viszont visszautasította, mondván, hogy már késő, x hétig kellett volna dokit választania, mert van valami belső szabály. Szerintem a főorvosokra ugyanez a szabály nem vonatkozik, plusz arra sem, akit mondjuk a Kovács kér fel a szülésre. Ha neked szimpi a Németh Gábor menj el hozzá, kérdezd meg, max. visszautasít.
2013. máj. 10. 09:09
Tényleg. Szülésznőt választottál?
2013. máj. 10. 09:10
23/37 A kérdező kommentje:
Nem, mert nekem tuti császárom lesz.
Én is gondoltam, hogy megkérdezem a Némerth Gábort, de nem szeretném ezt a Kovács háta mögött, úgyhogy megvárom szerintem a következő találkozót vele, akkor leszek 20 hetes. Megbeszélem vele, hogy ezután a Németh Gáborhoz szeretnék járni. De akkor még mindig benne van, hogy két szék között a földre esek :(
Vagy ne várjak még egy hónapot, hanem beszéljek már most a Németh Gáborral?
Olyan zavaros ez így, ha tudtam volna az elejétől, hogy a Kovács doki már nincs a kórházban, akkor teljesen másképp csinálnám. Mérges vagyok magamra nagyon!
Esetleg a Tihamér még is csak? Mivel ő azért nagyon jó orvos magas tapasztalattal rendelkezik.
2013. máj. 10. 10:21
25/37 A kérdező kommentje:
Akkor a kérdésem most már az, hogy nem késő 20-21 hetesen bejelentkezni valakihez, hogy mostantól hozzá szeretnék járni?
Biztosan nem késő!:) Kit választasz?
2013. máj. 10. 10:32
Szerintem 20 hetesen nem vagy elkésve. Én mondjuk simán megmondanám a Kovácsnak, hogy sajnálom nekem nem szimpi a Goldfinger ajánljon mást, vagy ha nem akar, akkor én választok valakit. Megköszönném az eddigi munkáját, kifizetném neki a pénzt és kész. Hosszú évek alatt rájöttem, hogy felesleges köntörfalazni, mert csak a bonyodalom van belőle, meg a felesleges idegeskedés.
2013. máj. 10. 14:43
Kit választottál végül?
Nem tudom, hogy mit hallottál Goldfingerről, de nekem eddig csak ajánlották, én hozzá is járok, és meg vagyok elégedve vele, nagyon alapos. Bár nekem a Kádasit is nagyon dícsérték.
2013. jún. 1. 00:57
29/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki jótanácsát:-)
Végül a Dr Horváth Tihamért választottam, eddig ő a legalaposabb orvosom mind közül.
2. válaszoló vagyok a terhességemmel minden a legnagyobb rendben volt, nem akart korábban megszületni a babám, nagyon alapos mindig a Tihamér doktor, nem csalódtam benne. Holnapra vagyok kiírva a kisbabám bevárta az idejét, és köszönhetem ezt Tihamér doktor precíz hozzá állásához. Ha megszületik a baba megírom, hogy milyen szülés volt és, hogy állt hozzánk! :)
2013. júl. 20. 19:51
Kapcsolódó kérdések: