Kérlek ajánljatok jó nőgyógyászt Zalaegerszegen! Várhatóan császármetszés és problémás terhesség esetére kit válasszak?
Én is a Kovácshoz járok és tőle fogom megkérdezni kit ajánl.
2 Hüvelyi szülésem volt, ha nem lesz gond, akkor én csak szülésznőt választok és ügyeletesnél szülök
Mikor mész legközelebb hozzá?
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat, nagyon hasznosak voltak.
Nekem is két koraszülésem volt eddig, ezért parázok most ennyire, hogy jó szakember kezébe kerüljek. Tudom, hogy nem csak ezen múlik, de nekem fontos...
Egyébként a védőnőm mondta (nem tudom mennyire igaz), hogy a Kovács doki a Goldfingerhez küldi a kismamáit, de én hozzá nem igazán szeretnék, hallottam ezt-azt, elég durva dolgokat is biztos kézből.
A Dr Horváth Tihamér is szimpi volt anno, csak senki semmit nem tudott róla mondani nekem. A Zétát rengetegen ajánlották, de őt túl fiatalnak gondolom. Úgyhogy a Dr Horváth Gábor és a Tihamér között gondolkozom igazán. A legközelebbi találkozásom hamarosan lesz a Kovács dokibácsival, konkrétan rá fogok mindenre kérdezni!
Várom további véleményeiteket!
Ok, akkor eddig 2:1 a Tihamérnek.
A Kádasit küldöm priviben, elég durva a sztorim vele és nem akarom más kedvét nyilvánosan elvenni tőle.
A Kovács a Goldfingert azért ajánlotta annak idején, mert ő helyettesítette.
Amúgy a Kovács lánya a Németh Gáborhoz járt nála is szült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!