Tetovalt kismamak?

Figyelt kérdés

Mar beszeltunk fiatal meg idos kismamakrol, de tetovalt es piercingesekrol meg nem!

Nekem nagy latvanyos tetovalasaim vannak, alkar, felkar, mellkas de az oltozkodesem noies. Mikor az 1. gyerekemet vartam kiakadtak az emberek, megjegyzest tettek! Azt hittek nincs apu vagy rosszul nevelem majd? Plane, mikor lattak, hogy apa meg egy oltonuos uzletember! Miutan megszuletett a baba mindenki oriasi szemekkel bamult, hogy nem uvoltoztem vele vagy barmi! :))) Pedig egy ertelmisegi csalad vagyunk! Jo sztorik vagy hasonlo?

2013. ápr. 28. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ismerős! Én is kaptam jó sok hideget. Comb, váll, derék, látványosak de nyilván ha olyan helyre megyek, mindegyiket el tudom takarni. :) piercingem van, várandósság alatt kivettem, majd újra vissza. Lesz még tetoválásom a lapockámra, ami a vállamról fog arra menni. Sokan nem tudnak megállni egy db-nál, egyiket sem bánom, imádom őket. Jogász vagyok ráadásul, tehát laza napokon ha olyanom van, felveszem a rövid nacit egy csőtoppal, de aki ismer, vagy hallomásból ismer, nem nézi úgy rossz szemmel, inkább azok, akiktől távol áll ez az egész, pedig egyfajta művészet. Más cipőt, táskát gyűjt, én tetoválást. Van egy nagyon jó barátunk, aki orvos, mindkét felkarja, mellkasa és háta tele van varrva, amit nyilván ő is ügyesen tud takarni, idén nyáron következnek a lábai, és nagyon jó szakember/diagnoszta :)
2013. ápr. 28. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Ami meg izgalmas lesz az az oviba hordas, szuloi ertekezlet! :) En nyaron nem tudom takarni oket, mert megsulnek! Mikor csinaltattam oket, persze en sem arra gondoltam, hogy jajj nekem gyermekeim is lesznek, de nem bannom! :) Persze olykor zavaro, hogy furcsan neznek ram, de sokszor nagyon vicces! A tobbi kismamarol ne is beszeljunk! A szuper anyuk teljesen ki vannak akadva! Pedig nem attol jo vagy rossz egy anya, ahogyan kinez! Pl. velem sosem baratkoztak terhesgondozason, rendeloben vagy baba- mama tornan!
2013. ápr. 28. 20:30
 3/5 A kérdező kommentje:
bocsanat a rossz helyesirasomert!
2013. ápr. 28. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Szemely szerint nekem nincs tetovalasom, de en abszolut nem itelem el azt, akinek van akarmekkora is. Nekem tetszenek a nagymeretu, szep, igenyes tetovalasok. A kornyezetem sem ez alapjan iteli meg az embert, foleg nem gyermekneveles teren. Szerintem pont kifogod, aki nem halad akorral, mivel mar az ritka, akinek nincs tetovalasa.

Egy tetovalt ismerosom 3 eves kislanya mondjuk eloszeretettel rajzol mindenfelet filccel magara, ezzel is utanozza anyukat.

2013. ápr. 28. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Az em kislanyom is folyton firkalja magat! :)))
2013. ápr. 28. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!