Intim részén van a férjem neve, a bal vállamon egy babaangyal, a jobb csuklomnál egy szó. Eddig csak 3 de hátra van masik 2 minimum. Én spec szeretem az írásokat.
2013. márc. 4. 20:44
2/14 anonim válasza:
:)))
2.5 éves a fiam. Azt mondtam, ha vissza illeszkedek a melós napokba én is megcsináltatom a nagy álmomat. Egy főnix madarat.
2013. márc. 4. 20:46
3/14 anonim válasza:
nekem a bal karomon van egy delfin 1éves évfordulóra csináltattunk ind a ketten. ha minden igaz nem sokára meg egy szép felirat lesz a lapockámon persze a pici érkezési időpontja is fel kerül rám :) 35hkm
2013. márc. 4. 20:46
4/14 anonim válasza:
Van egy nagy virág a bal lapockámon és egy indás, virágos, ami a jobb lábfejemen át az egész vádlimat befedi. Imádom mind a kettőt, nem bántam meg, mind a kettőt szülés után csináltattam.
2013. márc. 4. 20:51
5/14 anonim válasza:
A nyakamon van a lányom nevének a kezdőbetűje, körülötte csillagok. A csillagokat azóta kiegészíttettem, lefelé fut, a hátamon.
Nem bántam meg, nagyon szeretem. Még az is lehet, hogy lesz folytatása lefelé. Most 2 éves a lányom, nem sokkal születése után dsinaltattam az elsőt.
2013. márc. 4. 21:00
6/14 anonim válasza:
bal csuklómon egy rózsaszín csillagh fehér kontúrral! ímádom!
2013. márc. 4. 21:08
7/14 anonim válasza:
Bal vállamon egy tenyérnyi nonfiguratív, ez már 10 éve itt van.
Gerincemen végig kínai írással a nevem, ez 3 éve van meg.
Ezen kívül 2 sminktetoválásom van még, szemhéj és szemöldök, bár az utóbbit hamarosan "restaurálni" kell.
Én is tattoo mániás vagyok, de a férjem nem nagyon díjazza ezt a hóbortomat, sajnos neki nem tetszenek (kivéve a sminktetoválásokat).
2013. márc. 4. 21:22
8/14 Jégtánc válasza:
Bokámon rózsa,lapocka közt napocska,a derekamon 2 szem és nonfiguratív minták
2013. márc. 4. 21:45
9/14 A kérdező kommentje:
Jo, ha a sminktetko szamit, akkor mar en is klubtag vagyok.. :)
2013. márc. 4. 21:52
10/14 anonim válasza:
4. válaszoló vok!Azóta nekem is lett eggyel több.A derekamon lepkék virágok stb.....Mostmár 3 van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!