14hét+4 nap kislány vehetjük majdnem biztosra? Képpel.
Hát, a 14. heti adatok alapján még nem festetném kékre a gyerekszobát....
Amikor kórházban voltam, akkor behoztak egy 22 hetes anyukát, aki addig úgy tudta, hogy fia lesz, láttak is valami kukacfélét az ultrahangon, és amikor bent feküdt, akkor két egymást követő ultrahangon két különböző orvos egymástól függetlenül állította, hogy az biza lány...
Szóval lehet, hogy a tiéd is pár hét múlva megkukacosodik.
Most én is begyűjtöttem pár barátnőmtől 13 hetes uh képeket fiúkról hát ott nagyon látványosan "van vmi" csomag kukac vmi, nekünk meg akárhogy nézem semmi.
Na de majd kiderül, majd megírom az e tényleg:)
Nekem oldalt fekvős pozícióban fotózták a lányomat. De mutatott a szonográfus ilyen alulról készült képeket is, hogy nézzem, hogy nincs ott semmi :) Oldalról totál jól látszott már a 12. héten, hogy lány, és ezt a 16. héten is megerősítették. Holnap megyünk a 18. héten megint, ha gondolod majd megírom, hogy kinőtt e valami, de nem hiszem :)
14. héten egy jó szonográfus meg tudja állapítani a nemét. Ők kevesebbszer tévednek, mint a nődokik.
Szóval - ahogy mi is - vegyétek biztosra nyugodtan :)
Aztán úgy is az lesz, ami lesz, de mi sem vagyunk hajlandóak még 4-5 hónapig nemtelennek tekinteni a babát, mondván, hogy elronthatják uh alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!